maanantai 15. syyskuuta 2014

NEONSOCKEN

Elokuussa sain muutaman kerän Regian Fluormania lankaa. 
IIIIIIKSS!! IHANAAAA !!! Näin  monessa blogissa näitä "yksvärisiä" sukkia ja raidallisia. Kun pidelin kerät (ostin kolme eri sävyjä) eka kerran kädesäni päätin heti että minäkin neulon raidalliset sukat. Harmaa ohutta sukkalanka valitettavasti en löytynyt minun "pienissä" varastossa, joten mustaa sai kelvata. Ja yllättäen hyvin se sopii, melkein paremmin kuin harmaa, koska kontrasti on paljon voimakampi. Mitä mieltä olette??se musta lanka on joku "no name Sport- und Strumpfwolle", oli semmoisessa 4x50g pakettissa 

koko: 40/41, 64s/60s jalkaosuus, resori 1o, 1n kiertäen
puikot: 2,5mm
paino: 87g

Voin kertoa että ostin myöhemmin harmaa lankaa ja tuli toinen pari tehty samasta Fluormania kerästä ja vielä sitä lanka on, n. 20g.

Das erste Paar Neonsocken von.... mindestens dreien, aber die anderen Beiden zeig ich euch später. Dieses Paar ist mit 99% Sicherheit meine.4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. kiitti Salla!!! Olen sama mieltä, tykkään näistä sukista!!!

   Poista
 2. Synkän päivän piristykset, ehdottomasti. Mistä ostit tuota lankaa, saanko udella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Pilvikirsikka!! Ostin kerät Michas Stoffeckesta ja tein postitus Saksan sisällä. Saisin varmasti tuota lankaa muualta, ystävän kautta ja halvemalla Suomeen. Pieni 2kg paketti maksaa semmoiset 9e.

   Poista