lauantai 14. syyskuuta 2013

omituiset oliot - Basteln am Samstag - Wollspinnchen

Ostin taikalehden tänään, koska nuorempi ukkeli tykkää askartelusta. Hämähäkit näyttivät kivalta, ainakin askartelumielessä(mä en tykkä näistä) ja ovat helppoa. Yhteistöissä, lue eli minä 90% teimme 3kpl nuoremman pojan kanssa. Poika värjatty pahvijalat ja leikkasi pahvista ne ympyrät ja minä pyörittelin ne langat. Silmät ovat askarteluhuopasta tehty, lehdessä ne ovat liikkuvilla silmällä.
 Vanhempi poika tällä hetkellä evvk.siidoin pahvijalat villalangalla kiinni, liimalla eivät olisi pysyneet 

minun hamppis sai langanpätkän että se vois roikkua ja langanpätkistä  myös jalat

Hallo Ihr Lieben!! 

Wir haben heute gebastelt mit L. Ich habe eine Bastelzeitung gekauft, weil ich erstens ne Beschäftigung gesucht habe der unser Jüngster nicht widerstehen kann und zweitens... weiss ich auch nicht mehr so genau, ist auch egal.

Die Spinnen in der Zeitung sehen etwas anders aus, aber das macht nix, Hauptsache L. hatte Spass und ist rundum zufrieden. Er hat fleissig geholfen, den grössten Teil "durfte" ich natürlich machen. Ich muss zugeben: Mir hat es ebenfalss SAUMÄSSIG viel Spass gemacht, oder sollte ich spinnenmässig sagen??

Jetzt trinke ich einen Kaffee und esse selbstgebackene Hefepullaa und schaue Kung Fu Panda 1 mit den Jungs. Ihr fragt euch jetzt ganz bestimmt wer von uns das Kind ist?? ICH in diesem Falle!!

Einen schönen Samstag noch wünsche ich!!


9 kommenttia:

 1. Ihania hämppiksiä! :) Meillä oli muutama päivä sitten aivan oikea hämähäkki sisällä, ja kyllä oli kaksi poikaa ihan innoissaan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei MariJ!

   mä inhoan näitä oikeita hämähäkkeijä :-/, kun näen sisällä yhden, kutsun miehen avuksi... luulisin etä meidän pojat reagoisivat samalla tavalla kuin mä :-)

   nuo leikkihämppikset ovat ihan ok, en ainakaan juokse niistä karkuun

   Poista
 2. Kivoja hämähäkkejä :)
  Jos käyttää jalkoina piipunrassia, niin saa taivuteltavat jalat. Ja jos rungon tekee piipunrassista, niin voi tehdä myös muita eläimiä ja ihmisiäkin, ja ne voi taivutella eri asentoihin.
  http://teeitse.punomo.fi/home/amjarvi/ekotoita/worrydoll.htm Tuolla huolinuken ohje.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei T.Anonyymi :-)) oletko se sinä??

   Loistava idea, ei tullut edes mieleen, kävin just ennen kuin ostin sen lehden siellä tiimarissa... silmätkin katselin, mutta en raskinnut ostaa vaan huviksen vuoksi :-) Kuka olisi arvannut että tarvitsisin ne niin nopea :-))?

   kiitos ohjeesta, keräsin jo muutaman leipäpussin sulkijan,
   Tarvitsetko sinä lisää??

   Poista
  2. Minä se olen, mutta en taida kuitenkaan olla "se sinä" ;)
   Leipäpussinsulkijoita voi käyttää, mutta itse olen antanut lasten käyttää piipunrasseja, kun niiden ympärillä pysyy lanka alusta saakka hyvin, eivätkä tarvitse juuri apua.

   Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  4. hih, sinähän tunnet mun "huva" suomen kieltä, se on joskus täysin päin puuta :-),

   die finnische Sprache ist echt nicht einfach, wenn man nicht weiss wie das Wort richtig geschrieben wird und die Grammatik ist auch gaaaaanz schwierig

   Poista
 3. Symppiksen näköisiä ötököitä!

  VastaaPoista