keskiviikko 16. tammikuuta 2013

supahero meets stars - Sterne und Supahero

Nuoremmalle pojalle tämmöinen. Supaheron stretchjersey ja saman sunnitteljan tähtistretchjersey, eli HAMBURGER LIEBEN Sabinen ihanat kuosit. Pusero on reilu koko 122 ja Ottobren "harava svetarin" kaava.
L. käyttää osittain jo N:lle pieneksi puserot koossa 122/128.... ??? N. sai niitä kun lähti eskariin, eli reilusti etuajassa... L. on 117cm pitkä ja täyttää elokuussa 6v. Minusta tuntuu että hän saa kohta isovelin ainakin kenkäkoossa kiinni ja heillä on ikäero 2vja 9kk. Mites teillä? Onko 2-3v  nuorempi sisarus ohittanut vanhempi jossain vaiheessa?


 Für den fast 5 ½ jährigen einen tollen, neuen Pullover. Hamburger Liebes tolle Stretchjerseys. Der Pullover ist ein von mir viel benutzter Ottobre Schnitt, etwas abgeändert. Schmäler etwas und dafür ca. gut 2-3cm länger geschnitten, RM Länge geschnitten mindestens 52cm und Saum ist 2cm umgeschlagen. 

6 kommenttia:

 1. Meillä nuo lapset on kasvaneet just samaa vauhtia mitä minä aikanaan :D Ja nyt 2-vuotis neuvolassa tyttö oli samankokoinen mitä poika oli 2,5 vuotta sitten ;) Saas nähdä muuttuuko suunta missä vaiheessa.

  VastaaPoista
 2. Kankaat tuli, kiitoksia!! :) Ja postimerkit kans, kiitos niistäkin.. ;D

  Äkkiä koneesta lakanat pois ja kankaat tilalle...

  VastaaPoista
 3. Niin ja meillä varmasti ottaa kiinni ja ohittaa koossa nuorimmainen 3 vuotta täyttäneen. Nyt moolemmat käyttävät vaatekokoa 86 ja painavat suunnilleen saman verran. Nuorimmainen on normaalikokoinen, mutta kolmevuotias on tosi kirppu, ihmiset luulee sitä pienikokoiseksi 2-vuotiaaksi.. :D

  VastaaPoista
 4. Kiva paita, hauskat väriyhdistelmät:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Taina :-)

   teki vaan mieli kokeilla jotain muuta :-) ja kaiken lisäksi, Supaherotrikoota on sen verran kapea ettei riittänyt pitkille hihoille enää, harmittaa pikkuisen

   Poista