torstai 27. marraskuuta 2014

Regia Active lankaa

Täällä oli vähän hiljaista, mutta elossa ollaan ja käsityöt teen sen mukaan mitä aika ja innostus antavat myöten. Aloitin viime viikon maanantaina uudella, mutta tutulla työpaikalla.

Valmiita tekeleita olisi myös muutamia, mutta jos valoolosuhdeet ovat niin huonoa, odotan vielä ja jos viikonloppuna paistaa aurinkoa, teen ne kuvat kun olen kotona.

Minä löysin eilen uudenlainen Regia langan(nettikuvat) Prismassa ja ostin kokeiltavaksi muutaman kerän jo pelkästään sen takia että minulla on paljon jäämälankoja juuri tällä vahvuudella ja ne saisin kivasti käytetty pois yksivärisen (Regia-)langan kanssa. Raitasukat tietenkin. Ei tarvitse ostaa 150g kun saa pienempiä keriä.
Langalla on ns. joku ominaisuus kuten vähentää hikoilua ja ylikuumenminen ja samalla viileneminen...kuulostaa mielenkiintoiselta.
Mukava neuloa!! 
Lanka on 40% villaa, 20% polyamidi ja 40% erikoinen "Outlast"polyacryli. Puikkosuositus 3-4mm, mutta minä neulon 2,75mm:lla, 56s. Neulepinta on tiivis ja pehmeä. 
Hinta on OK, 50g/125m 2.95e, edullinen.

Näitä väriä saa. Kuvat nappasin netistä.


6 kommenttia:

 1. Kiva kun kerroit tuosta langasta. Olen siihen jossain törmännyt, taisi olla nettilankakaupassa, mutten muista missä. Tuota kannattaa kyllä nyt kokeilla toimiiko silleen kuin mainostetaan. Ja että ihan Prismassa myynnissä.

  VastaaPoista
 2. Itsekkin olen tuota testannut, tein isälle kynsikkäät isänpäivälahjaksi, pilkille tarkoitetut ja nyt tällä viikolla kämmekkäät tein kans. Tuon outlast teknologian huomasin etenkin näitä kämmekkäitä neuloessa, jotenkin "kuumeni" neule tehdessä. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten ne ovat käyttössä ollut?? Kestääkö?? Kun mainitset tuo "kuumeneminen", nyt kun vähän miertin asia, sama fiilis voi olla täälläkin neulomisen aikana. Eka sukka on melkein valmiina. Neule on ainakin tiivis. Pitäisinkö testaa ensin itse tuota lankaa sukan muodossa ennen annan jotain lahjaksi??

   Poista
 3. Mie neuloin vauvan siksak-myssyn tuosta Regian Activesta. Aion kyllä sukatkin neuloa ja testata itse, kun vauva ei osaa sanoa lämmittääkö vai ei:):):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Pilvikirsikka!! Omani pari sukat on valmiina ja testattu jo 3 kertaa, kun oli kovat pakkaset. En ole huomannut merkittävän eron käyttössä tavallisella villalangalla(75/25) ja tällä langalla neulottujen sukkien välillä. Lanka on kiva neuloa, värivalikoima vähän supea, mutta ei se haitta, aion käyttää tätä lanka "täyttelankana" kun neulon jäämäraitalanka pois. Blogissa oli hiljaista, mutta olen vain vähän laiska tällä hetkellä päivittää....kun se ei näyttä kiinnostavan ketään anyway ☺,

   Poista