tiistai 16. joulukuuta 2014

♥ ♥ ♥ tonttu ja joulukuusi ♥ ♥ ♥ der Wichtel hat nen eigenen Tannenbaum ♥ ♥ ♥Tämä pienempi tonttu valmistui tänä jouluna noin kahden vuoden lepoaikan jälkeen. Silmät vain puuttuivat. En osannut päättää minkalaiset laitan. Koska tuo söpöliini seisoi niin yksin meidän kirjahyllyssä laitoin sille vielä iki omaksi koristeltun joulukuusen- korjaus: se kuusi on oikeasti meidän 7v:n tyypin lempari tällä hetkellä, hän kysyi heti: "saanko mä tuon??"

Ohjeen sain viime lauantaina (en löydä osoite tai blogin mistä se on peräisin), se on englanninkielinen, hyvin kirjoitettu, kuvia lisäksi ja rivi riviltä kaikki. Mainio. Kuusen lanka on N.....n i.o v..i, tummanvihreä ja 5mm koukulla virkattu. Tontun ohje on Kauneimmasta käsityölehdestä ja lanka muistakseni ostin Somikkista, vyyhdilla. En vaan muista nimen(en jaksa nyt etsiä missä loput lanka on), hyvä laatuinen joka tapauksessa. 


Joka ikinen muovihelmi ja kulkunen ovat ommeltu kiinni käsillä. Siihen meni vähän aika.

Vielä 3 kiireiset työpäivää edessä ja sitten 2½vkoa joululomia. Tammikuussa työt jatkuvat jos te- toimisto lähtee taas sponsoriksi mukaan....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti