maanantai 6. lokakuuta 2014

little "Easy" - klein und fein ☺

Huomattavasti pienempi ja kevyempi on tämä kaulalämmittäjä. 
Ohjeen ostamisesta valmistumiseen meni tämän kerran vain n. 4pvä. 

Valitsin minun laatikosta pätkävärjättyn Zeldan "Lepikko raikaa" ja sen väritys toimii mielestäni myös hyviin. Kaiken lisäsksi en siedä muuta kuin merinovilla minun kaulan ympäri. Martinan huivi on luikkuvärjättyllä langalla tehty, todella pitkä värinvaihto. Kaunis.Nippa nappaa 100g meni tähän(hahaa, ei ollut enemmän lankaa) ja puikot 3,5mm. Huivin voi tehdä minkä kokoisena tahansa, kun puolet langasta on käytetty, aloitat toisen puolikaan ja sille siisti. 
Tämä huivi on kasteleminen jälkeen noin 1,7m pitkä ja 17cm leveä. Juuri sopiva.
Näppärä pikku neule, aina oikein ja muutama lisäyksiä ja kavennuksia. Helppo kuin heinäteko ☺. Pienen koon ansiosta  huivi sopii tällä hetkellä mainiosti myös ohuemman takin alle. Kaula ei palele. Testasin eilen kun olin piha hommissa ja tänään kauppareisulla. 

On vähän vaikea saada värit oikein esille, ehkäpä tämä kuva on sellainen missä värit näkyy kuten ne ovat. Otin kuvan ilman salama.Wieder ein tolles Strickwerk von Martina Behm, "Easy". Dazu hab ich diese Mal nur 4 Tage gebraucht um die 100g handgefärbte Merinowolle von Zelda zu vertun. Das Stricken war so richtig entspannend. Das tuch ist schmal und lang, passt gut zu etwas dünneren Jacken um den Hals. Da zieht es nicht so rein. Meine dickeren Tücher/Schals nehme ich dann etwas später in Gebrauch, wenn es so richtig "schön" ungemütlich kalt wird.


Von rechts nach links gestrickt. 

ja nyt takaisin sohvalle ja neulon tästä viimeiset silmukat ☺

Und dieser hier wird als Nächstes FERTIG!!! Vielleicht sogar noch heute und dann müssen einige Fäden vernäht werden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti