lauantai 25. lokakuuta 2014

Toinen "Easy" huivi ja Schoko-O:lle värjätty takki kaveriksi

Neuloin toinen "Easy" huivi. Nyt käytin pitkällä liukulla värjätty lankaa. Lets Knit + Aloe vera niminen. 75%villa ja 25% polyamidi, 3,5mm ja koko 100g tuli käytettyy. Kaunis värikulkku. Huivi oli vielä puikoilla kun joku sanoi että hän HALUAA ehdottamasti tämän huivin itselleen. Viime viikko perjantai huivi sai onnellinen uuden omistajan ja se oli jopa hänen syntymäpäivä. En edes tiennyt silloin kun sovimme treffit ☺.


Kuva otin aurinkoisella säällä ilman salama. Värit ovat juuri oikein.
Minun Schoko-O huivi muistatte varmasti. Oli pieni takkiongelma. Ei ollut yhtään väriltään sopiva takki. Sisävaate yläosan löysin, muttei mitään muuta. Joten värjäsin omistamani lohenpunainen puuvillatakki. Tästä tuli aivan ihanan tummanruskea. Kuvat otettu aurinkoisella säällä ja takin syvä tummanruskea sävy ei tule oikein esiin, harmi. 

Napit piti tietenkin myös vaihtaa ja löysin jotain todella kiva omasta varastosta. Luulisin että ne ovat jonkunlaiset helmi/simpukkakuoren napit. Ovat todella vanha näköjään ja miestäni oikea löytö!!!! 


Messuostokset jäivät tänne vuonna tähän. Sen verran lankaa, 3 kirjaa(kun olivat todella edullinen) ja kuvassa puuttuvat vielä LoomBoom Bands pussit ja vanerista leikatut tuubinpuristimia, kattilakannen auki pitäviä kissankuivot ja pieni puinen pihti. 


Regian Stripemania 2kpl 150g kerää. Ihanaa lankaa. Sateenkarilangasta valmistui eilen pari sukka. 
Lang Yarnista voisi tullaa "Easy" numero 3. 

Diese Jahr sind meine Handarbeitsmesse- Einkäufe ziemlich spärlich ausgefallen. Zumindet was Wolle angeht. Nur diese hier auf´m Foto. Dafür 3 supertolle Strickbücher, nur 10e das Stk. Die kosten im Buchladen um die 25-35e. Und wie ihr wisst, an Regiawolle komm ich nicht dran vorbei!!!

Weiter oben die dunkelbraune Jacke, habe ich selbst umgefärbt, ich hatte nichts zu meinem tollen Schoko-O Schaltuch. Die Baumwolljacke sieht echt toll aus und die Knöpfe hab ich aus meinem Bestand hier. Sind irgendwas Altes und meiner Meinung nach Perlmutt. Kann mich aber auch irren.

Ganz oben dann ein neuer "Easy". Diese Mal mit richtigem Farbverlauf im Garn. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti