maanantai 16. kesäkuuta 2014

uudet vaatteet erä 1 - ein paar neue Shirts für die Jungs und eine Skaterhose Teil 1

Unser Großer braucht neue T-Shirts- ist prima gewachsen. Also habe ich etwas im Internet gestöbert und ein "bißchen" was an Stoffen gefunden. Den mit den Tennisschuhen wollte er in Rot haben(es waren noch andere Farben) und den Skeitboardstretchjersey habe ich auch gleich noch mitbestellt und später noch so Einiges an Trikos mehr von woanders. Die Bilder von den genähten Sachen zeig ich auch später.

Löysin netissä sopivan hintaisen tennaritrikon punaisena(hintaerot ovat huima) ja samalla tilasin skeitti digiprintti trikoota samasta kaupasta- KVK.
Kankaat saapuivat nopeasti ja palvelu pelaa. Kiitos

Pojan lempiväreihin kuuluu punainen. Näkyykö se?? ☺
Molemmat paidat ovat koossa 152.
Vanhemmalla pojalla on samanlaiset housut koossa 146+, ompelin nyt pienempi koko pikku velille. Ne sopivat mainiosti siihen skeitti aiheeseen.

Und unser Jüngerer hat da auch gleich noch ein T-Shirt bekommen mit den Skateboards und ne tolle Skaterhose. Der Junge sieht so richtig schön frech aus.

Nuoremmalle pojalle, tulevalle koululaiselle ompelin myös skeittitrikoosta yhden paidan ja kivat housut. Paita on koossa 134.
Vyötäröllä on säädettävä kuminauha ja kaava on D-mitoitus. Ne sopivat vielä ensi vuonna ja ehkäpä vielä sen jälkeen. Arvioin silmämääräisesti mikä housunkoko pitäisi tehdä ja valitsin se 128+ n. 3vkoa sitten. Eilen mittasin pojan ja hän on täsmälleen 128cm, eli koko 134+ olisi voinut olla ehkä viisaampi tehdä jos haluaa kasuvaara pituus suunnassa. 


Kangas on stretchfarkku, ostin sen joskus Michalta. Kiva ommella.

Olen huomannut että saan paljon englanninkieliset kommentit, valitettavasti roskapostia. 
Pääseekö yhtään Suomessa lähetetty kommentti läpi?? Kun niitä ei näy :-(( vai onko joku yleinen kommentointilaiskuus ilmassa ☺??

laitoin sanavahvistuksen päälle


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti