perjantai 4. huhtikuuta 2014

pipo-poppoo - knallig bunte gestrickte myboshi Mützen

2 päivää sitten ostin ensimmäistä kerta tätä lanka ja melko helposti jäin koukkuun. Näihin väreihin eteenkin. Ydistelmävaihtoehtoja ovat niin paljon että tekisi mieli kokeilla ja kokeilla...eli ostaa aina uusia keriä...

Paksun langan koostumus on 70% Acryli ja se 30% villaosuus on muuten merinovilla. Tiesittekö sen??

Näitä pipoja virkataan kuulemma, mutta neulomalla se menee paljon mukavampi. Minulle ainakin.☺


Neuloin myös isolle velille värikkään pipon, hän halusi Neonorange, Petrol ja Neongrün. Siellä on 60s ja korkeus n. 25cm. 

Poika valitsi ihan itse ne värit ja sain melko tarkat ohjeet. Eka pipo näyttää näin.
59s ja puikot 5,5mm pyöräpuikot, pipon kokonaisuuspituus on n. 23cm, värit: Ozeablau ja NeongelbPojat peleilevät ja heillä on hauskaa. 


ja sitten vaihdetaan pipoja, just for fun of courseDie ersten myboshi Mützen. Ich habe noch ein paar Knäuel auf Vorat hier, die Farbzusammenstellungen sind ja(leider) unendlich. Ein paar werde ich noch ausprobieren und dann wieder mit oder anderen Sachen weiter machen. 
Ich wünsche Allen ein erholsames Wochenende.

6 kommenttia:

 1. hei Caorann! Kuvissa väri ei oikein pääse esiin. Ne ovat paljon voimakampia.

  VastaaPoista
 2. Komeat piposet:) niitä tarvitaan aina ja on hyvä olla iloisen kirkkaita värejä, jotta löytyvät tyypitkin tarvittaessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti Zelda!!! Sanoin eilen sama. Kun etsin pojat esim. koulupihalla, ei tarvi kovin pitkä katsoa. Löytyy näiden värien ansiosta tosi nopea ☺.

   Poista
 3. Ihanat pipot. Tuo lanka niin houkuttelee minuakin, mutta vielä mietin langan laatua. Lähinnä minkä näköinen on muutaman viikon jokapäiväisen käytön ja ennenkaikkea pesujen jälkeen. Kerrotko sitten, kun olet pessyt eka kerran, miten kävi. Olisi kivaa tietää tuleeko piposta ihan "lörppö" käytössä ja pesuissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pilvikirsikka!! Sinun kommentti ei näkynyt heti täällä....
   Minä kerron kun olen saanut tuloksia pesuasiassa :-)))

   Poista