sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

pikaompelu- kukkaa pukkaa - was schnell Genähtes

Tämä kiva paita/tunika valmistui nopeasti. Eilen aamupäivällä leikkasin osia ja iltapäivällä se oli jo käytössä. Kokeilin ensimmäistä kerta tällainen helma. Onnistui aika hyvin. Muokkasin vain minun vakiokaavan(Ottobre design 303) ylimääräisellä kaava osalla, eli sen voin käyttää tai ei jos haluan tavallisen helmalinian. Se ei ole hirveän leveä, olisin tarvinnut enemmän kuin 90cm. Joustiksen väri on enemmän semmoinen maitokahviruskea, ei niin tumma kun näy tässä kuvassa.

Nyt kun on vielä kylmä, käytän sen alle ohut ja vartalomyönteinen pitkähihainen paidan. Sopii väriltään loistavasti siihen. Joustofrotetta ostin Royal-Tuoteesta. Hyvänlaatuinen joustis, voin suositella. Postitus oli taas tosi nopea. Kiitos.Ich habe wieder was für mich genäht. Das ging ganz schnell- ausnahmsweise habe ich den Stoff nicht liegen lassen, sondern sofort verarbeitet. Dienstag bestellt, am Donnerstag von der Post geholt und  vorgewaschen(mache ich immer mit Stoffen vorm Zuschneiden/Nähen), gestern vormittag zugeschnitten, dabei die Saumlinie etwas abgeändert und am nachmittag hatte ich das Blumending schon im Einsatz. Da es hier noch ziemlich kalt ist und ich es mit kurzen Ärmeln noch nicht aushalte, ziehe ein etwas engeres Shirt unten drunter, ist prima. 

Melkein samat sävyt, oranssi-ruskea...


koko: 38/39; 64s
puikot: 2,5mm
paino: 75g

Ensi viikko perjantaina päättyy 3kk:n työkokeilujakso, katsotaan mitä ne fiksut ihmiset te-toimistossa keksivät minulle.... tai eivät. ☺
Toivon teille kaikille oikein mukavaa tulevaa viikko.


2 kommenttia: