keskiviikko 20. marraskuuta 2013

lahjat osa 1 - Geschenke, Geschenke und noch mehr Geschenke

Viime aikana olen ommellut ja neulonut(postaus myöhemmin) myös paljon lahjoja. Osa niistä on jo annettu ja osa odottaa vielä täällä että tilaisuus tulee. 

Meidän N. täytti viime viikko 9v ♥ ja hän sai mm. Hamburger Lieben "cool boy" ja siihen sävystä sopivasta tähtitrikoosta ommeltun puseron. Trikoota on TOSI kivan tuntuinen ja ommeltava. TYKKÄÄN!! Puseron koko on 152 ja se sopii. Lyhensin kavan helma 3:lla centillä. 
Molemmista kankaista tilasin 70cm ja ne riittivät jopa toiseen puseroon ompeluun, ainakin melkein. Toisen puseron takaosan piti tehdä eri kankasta. Se on myös koko 152 ja odottaa täällä että N.n luokkakaveri on synttäri. 


Sitten oli poikien kaverin 5v synttäri ja hänelle ompelin "lentokentän" trikosta puseron. Ottobren "harava svetari" koossa 110. Yksivärinen turkoosi trikooota rauhoittaa kokonaisuuden.


 ja sama trikoota riitti vielä toiselle puserolle koossa 128/134
se odottaa kaapissa että meidän L. kasvaa sisään


 Kaikki nämä kuviolliset trikoot ovat tilattu "Lieblingsstückelta". Loput ostettu Suomessa ympäri maata, eli nettikaupoista ☺.

Ja tämä kaunis kassi sai E. lokakuussa. Kokeilin kangaspainanta erilaisilla välineillä ja värillä.... ja tässä yksi lopputulos kokeilusta(niitä on muutama). Kankana on vanha puuvillalakana. En muista kassin mitat, mutta siihen mahtui hyvin uintitarvikeet.


ja toiselta puolelta


In letzter Zeit waren viele Geburtstage und andere Gelegenheiten jemanden mit selbstgemachten Geschenken zu erfreuen. 
Den 1. Pullover hat unser N. zum 9. Geb. bekommen letzte Woche. Den 2. Pullover(sieht fast genauso aus) hebe ich für seinen Klassenkameraden auf, der hat auch bald Geb.
Der 3. Pullover war für einen Freund von unseren Jungs und der 4. Pullover wartet im Schrank das unser L. noch ein klitzekleines Bißchen wächst.

Die ♥allerliebste Stofftasche bekam E. im Oktober zum Geb. Ich habe mich im Stoff bedrucken versucht und hier ist eins von vielen anderen Ergebnissen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti