perjantai 20. syyskuuta 2013

Ovatko ne hassua, hauskaa vai minkä näköisiä ne ovat? - Rüschen mal auf andere Art und Weise

nilkurille pientä bling bling, hahahahahaaaa
Röyhelölanka on käytetty aiemmin joskus tällä tavalla, mutta silloin oli se röyhelöhuivikuume tosi korkea ja tämä vaihtoehto käyttää tätä nauhamainen lanka jäi vähän paitsioon.

Maanantaina näin Ihalaiskan neulomaan näitä omille nilkurille koristeeksi ja minä innostuin tietenkin heti ja halusin neuloa itselleen samanlaiset. Resoriosan neuloin seiskaveikasta koska tarkoitus on käyttää niitä sukkien/housujen päälle. 
Kuvissa kokeilin nämä söpöliinit myös rannella, mutta aijaii, voi samperi tämä lanka pistelee. Tosi romantiinen näköinen mielestäni, mutta ei tästä langasta tehdyt rannelämmitimet käyvät minulle. Minulla olisi vielä yksi musta 50g kerä. Taidanpas etsiä merinolankaa. 

Mieheni sanoi se on hassun näköinen, hmm. Sanoisin enemmän hauskan näköinen. Mitä mieltä te olette??
Näitä ei muuten kannatta laitaa kun sataa ☻ja ajaa pyörällä, ei ainakaan nilkaan.Das Rüschengarn mal zu was anderem verarbeitet, nicht nur zum Schal verstrickt.

Diese Roten kann kann ich nicht am Handgelenk tragen ohne das was zwischen Haut und Bündchenteil ist. Das Garn ist sowas von pieksend... nicht das Rüschengarn, das ist Acryl. Merinowolle dann wenn ich mir solche fürs Handgelenk als Wärmer stricken sollte. 

6 kommenttia: