maanantai 26. elokuuta 2013

väriterapia parhaimmillaan - Socken aus vielen verschiedenen Wollresten

Muistattte ehkä ne kaksi jämälanka yllärikerät täällä?? 

Muutamaa metriä lanka lisää kerittyy ja tässä ne ovat. 
Sukat ovat keskenään jotenkuten yhteen sopivia... luulen ainakin minä :-)
Kaikilla sukkilla on koko 40/41 ja puikot 2,75mm. Nämä 3 paria painavat yhteensä 288g. Tunnistatte varmasti osan langoista. Nalle, Maija, Regia, Schoeller/Stahl ja tuntematonta Wolle Hartmuthesta ostetuista ylläripussista tulleita jne. Joka tapauksessa kaikilla langoilla oli suurinpirtein sama vahvuus.

Ai niin!! Joka ikinen langanpää on ommeltu piiloon!!! ok, myönnän, 2 eivät ole(jos joku haluaa tarkistaa, hih), kokeilin solmutapa mutta en tykkää yhtään tässä tapauksessa. Ompelin aina muutaman pään piiloon ja tein välillä jotain muuta.Nämä 3 paria ovat väriltään yhtä ihanan sekaisin kuin minun ajatuksen kulkureitti viimeiset 3 vkoa. Liittyy työasioihin.


tadaa


Könnt Ihr Euch noch an diese beiden bunten "Kerlchen" erinnern?? Ich habe noch ein "paar" Meter mehr aufgewickelt und hier seht Ihr das Endergebnis. 3 Paar Socken aus Restwollstücken, Gewicht: 288g. U.a. Regia , Schoeller/Stahl... Solche verrückt aussehenden Socken sind selbstverständlich für mich. 

Die sehen genauso chaotisch aus wie es in meinem Kopf die letzten 3 Wochen zu gegangen ist auf Arbeit und wegen des Arbeitsplatzes. Ich hoffe am Mittwoch ist die Sache dann so oder so endlich erledigt. Entweder oder. Dann kann ich in Ruhe planen wie es weiter geht.

11 kommenttia:

 1. Voi mitä väri-iloittelua! Tykkään näistä kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei Lammas!! kiitos :-) ei voi sanoa että ne olisivat väritömät :-) Olisi vielä lankaa jälellä, mutta tällä hetkellä puikot varattu muuhun neuleisiin.

   Poista
 2. Ihanan iloisia ja värikkäitä sukkia! Hyvin sopii kaikki yhteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mieli :-)) Se oli vähän niinkuin tarkoitus että näitä kuusi kamut tulevat keskenään toimeen :-))

   Poista
 3. Vaude mitä sukkia! :) Mistä tiedät, mitkä ovat aina keskenään parit, vai voivatko nämä pariutua myös sekaisin keskenään? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun otan sukat kaapista aion katsoa mikä sekoitus tekisi mieli, sen mukaan mennään :-)) eli käytän vapasti keskennään sekaisin

   Poista
  2. tai suljen silmäni ja otan ne 2 sukat mitkä käsiin sattuu tulemaan :-))

   Poista
 4. Erittäin kauniita ja värikkäitä sukkia, piristysruiske päivään pitäjälleen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti ArmiL :-)) Piritsystä tarvitaan, joskus enemmän, joskas vähemmän. Syksy voi ollaa muutenkin aika harmaata.

   Poista
 5. Nää kannattaa laittaa jalkaan sit kun tulee ne syksyn pimeät sateiset ja ankeat päivät ja illat. On todellista väriterapiaa. Ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Olen semmoinen vilukissa että villasukat ovat aina jalassa. Melkein aina. Kun on 30++ silloin eivät ole päiväsaikan, illemalla kyllä ☺

   Poista