sunnuntai 25. elokuuta 2013

raitasukat - Vanille-Erdbeer-Schoko

Sain viime viikon torstaina toooosi muhkean lankalahjoituksen!!! Mm. tämä Novita sävy oli mukana. Itse en kertakaan raskinut ostaa, mutta kun se löytyy siellä pussissa... Näiden tekeminen kanssa ei ollut oikeastaan yhtään kiirettä, mutta ne valmistuivat silti melko nopeasti. Aloitin perjantai iltapäivällä ja langanpäät ompelin piiloon sunnuntai aamulla. Koko tuli vain liian isoksi, mutta annan ne ollaa näin ja sukat menevät joko myyjäisiin tai lahjaksi. Tässä käytin nyt eka kerran 3,25mm puikot.
Taidan jatkaa tällä  puikon vahvuudella neuloa seiskaveika- niin harvoin kun neulon sitä.
koko: 42/43
puikot: 3,25mm, 52s
paino: 115g
3-puikon päättely jälleen kerran, en osaa silmukoida(lue: en viitsi kokeilla), joten tuo päättely on aika kiva myös


ja nyt lähdemme poikien kanssa uimahalliin.... 

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Danke MariJ. Heute war leider nix in Deutsch dabei, ich werde mich bemühen beim nächsten Mal wieder was zu schreiben.

   Poista
 2. Minä en saanut lahjoitusta, mutta pari nallen taikakerää tänään kannoin kotiin... tulevalla viikolla postipoika kantaa Zeldalta lankaa ja uusimman kokeilu innostuksen tuloksen, siitä sitten joskus enempi. =)
  Unohdin silloin tuon juoksun takia vastailla sulle siitä kiinamies vyyhdistä, meillä taitaa olla sama maku Zeldan lankoihin ja odotettavissa on että toinen vie voiton. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kati!! Näin iso lahjoitus minun mittakaavassa en saanut kertakaan aiemmin. Olen niin iloinen asiasta että voisin hypätä tällä ympäri...boingboing :-)
   Ei se haitta jos ei ehtii... tärkeimmat asiat ensin :-))

   Ehkä sinä viet voiton lähiaikoina...lankavarastoni enemmän kuin täynnä ja rahatilanne muuttuu...laskut sitten ensin ja ruuat ja jos jää jotain...
   Onneksi minulla on täällä mistä ottaa, ainakin lankoja!!!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Dankeschön Emma!! On niin helppo ....:-))

   Poista