sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

lisää löytöjä - noch mehr gefundenNäin kaunisti kukkii valkoinen "pääsiäiskaktukseni". Halusin näyttää teille, koska se on niin komea. Pinkki kaveri sen vieressä on yhtä herkkua.

Löysin 2 vihreät "pääsäismunat".
Ekana ihanan pari sukat, Zeldan langoista. Langan nimi on "vihreä teetä". Todella mieluinen neuloa. Koostumus: 75% sw villaa, 25% polyamidi, 425m
puikot 2,5mm, koko 40/41 ja paino 80g

vyyhtiz.B. ein noch ein Paar Socken aus handgefärbter Wolle, Zeldas natürlich
dieser Strang hat den Namen "grüner Tee"
Dieses Paar ist in meiner Sockenschublade und wartet auf seinen Einsatz. Gr. 40/41, Knit pro 15cm Sockennadeln 2,5mm und wiegt 80g.

Vihreä apilapaita(tunika). Se on  minulle. Tuttu Design 303 kaava + 15cm pituus. 

Und so ein langes Shirt oder Tunika für mich noch. 

Aloitin eilen pari sukat, molemmat samaan aikaan ja nyt kävi näin että uusi knit pro(avasin eilen se paketti) satsi 3,5mm taidaa ollaa maanantai tuotanto!!!! Yksi puikko meni poikki näin ja toisella puuttuu jotain. Sen lisäksi puikojen pinta oli/on todella tahmea, kuin puuttuis (toinen )lakkaa kerros. Katsokaa! Onko näissä joku takuu??


6 kommenttia:

 1. Minulla kävi just samalla tavalla neliskulmaisten koivuisten puikkojen kanssa. Ensimmäistäkään neuletta en voinut tehdä, kun oli sälö irronnut ja melkein poikki koko puikko. Vei takaisin tuttuun lankaliikkeeseen ja niinpä sain ne vaihdetuksi eheisiin. Täytyy olla jokin virhe-erä tuollainen paketti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti se on. Minulla on niin paljon näitä puikoja(eri vahvuiksia) ja ei ollut tähän asti yhtään mitään ongelmia. Taidanpas käydä kysymään kaunisti kauppialta kun ehdin käydä kaupungissa.

   Poista
 2. Mäkin olen saanut vaihdettua kun uusista puikoista sain tikun sormeeni... Sitten kun sain priimat tilalle, ovat olleet hyvät. Mutta kyllä tuohon rahaan olettaisi että ovat ehjät ostettaessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ihmettelin vain eilen. Tähän asti ei mitään semmoista ollut. Piti siirttää vaan puikot sukasta toiseen :-))

   Poista
 3. Voi kun olet ehtinyt paljon! Ihania ommeltuja ja kudottuja vaatteita. :)

  On nuo knitprot sen verran arvokkaita puikkoja, että uskoisin sinun saavan vaihtaa kunnolliseen settiin. Ihmettelen että noin huonot ovat myyntiin edes lipsahtaneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos

   sitä minäkin ihmettelen, koska kaikki minun knit pro puikot ostin samalta myyjältä :-)) ja ei ollut ikinä mitään sanottava!!! ei se mitään, käyn kysymään

   Poista