sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Metsolan kukkajoustis - Blumen für mich

En voinut vastusta... en halunnutkaan!!!!

Metsolan uusi kukkajoustis ostin muutman tunnin sitten ja oli pakko ja aika ommella HETI. Leena Renko suunnitteli tätä kaunis kuosi. Joustis kävi nopeasti pesukoneen kautta kuivausrumpuun ja sitten suoraan leikkattavaksi.


Kaikille ketkä tilasivat tätä joustis netin kautta voin kertoa että myymälän leikkupöydän ääressä on täys tohina päälle. Melkein jokaisessa kangaspiinossa(nettitilauksia) löytyy tätä kuosi ja myös keltainen pallojoustis. Myyjä vakuutti että kyllä riittää.... Minun piti käydä välillä ruokaostoksilla ja mietiä paljonko minä ostan kangasta itselleen. 85cm ostin ja tästä tuli ihan vaan peruspaita tutuilla kaavalla. Pidennän kaavan yleensä noin 5cm , mutta koska kangas oli  reilusti se riitti sitten 13cm:een. Voisinhan käyttää mekkona täällä KOTONA.Paidan alle kaveriksi löytyy nyt talven aikana pitkähihaiset vartalonmyöntaiset paidat ja sitten myöhemmin ilman.


Kukkajoustis on vähän paksumpi kuin ne pallot, sanoisin samanlainen kuin Selian "laulukala" tai Hamburger Lieben apila/maxi dots joustis.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. super nopea!!! teki vaan kauheasti mieli saada jotain kivaa tästä kangasta... olinko ehkä eka kuka ehtii :-) ???

   Poista
 2. Mulla se vasta odottelee niissä pinoissa, kun perjantai-iltana tilasin! :D

  On se vaan hauska kuosi, oikein odotan että pääsen siitä vaatteita muokkaamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä kannattaa odottaa :-) sairan kiva ommella tätä joustis, laitoin saumavarat leveäksi(auki), eli saumuroin reunat ensin ja ompelin sitten kappalet yhtään :-))

   sulle muuten jotain muuta tulossa, käyn huomenna pusukka läpi rauhassa :-)

   Poista
 3. Tätä ihanuutta vilahtelee nyt urakalla. Näyttää liian ihanalta, en oo vielä uskaltanut käydä Metsolassa vaan tein ruokaostokset eilen oman kylän kaupassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten pystyit siihen??? Minäkin piti lähteä välillä kiertelemään ruokakauppa ja mietiä ja tarkistaa rahatilanne... eli paljonko raskin ostaa. Hinta ei ole paha minun mielstä, paljon kallimpia siellä ollut(ennen kangasale alkoi)

   Poista