sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Visa, Voli, Roli ja Niksu - buhuuu Halloween

Aamupäivällä meidän 8v rupesi lukemaan Nalle Puh ja Halloween kirja ja se ei kestänyt kovin pitkä kunnes tuli kysymys: "äiti, milloin voimme tehdä sellaisia?" ja näytti minulle mitä hän tarkoittaa. Silloin vetosin siihen että minun pitää ensin miettiä mistä /materiaalista/kangasta niitä voisimme askarrella. Ja nyt iltäpäivällä hän kysyi uudestaan ja onneksi että minulla oli jonkunlainen plääni valmiks. 
Kaapista löytyy 80x80 kokoinen valkoinen harson, leikasin ensin lankasuoraksi ne reunat, koosta päästin nopeasti yhteisymmärrykssen. Saksin neljä saman kokoiset palat, reunat viimeistelin saumurilla. Täyttevanu löytyy myös ja jämälangat ja poika piirsi kasvot ja uudet kamut saivat myös heti nimet. Iso veli sai myös yhden haamun omaksi, halusi vai ei. Pujotin vielä joku lankalenkki niiden päälaen läpi(hui minua) että ne voivat roikkua jossain kun pojat saavat sopivan paikan päätetty. 
Halloween ist im Anmarsch und unser Jüngster ist irgendwie begeistert davon. Nicht wegen der Naschsachen, mehr wegen der Verkleidung(smöglichkeit) und der Gelegenheit sein Zimmer zu schmücken.
 Heute Vormitag hat er ein zum Thema passendes Buch mit Winnie the Puh gelesen. Auf einem Bild ist sowas wie eine Gespenstergirlande zu sehen... da kam sofort die Frage: "er möchte auch solche, wann können wir die machen??"...da ich konnte mich noch raus reden das ich erstmal überlegen muss wie und aus welchem Material oder Stoff die sein könnten.... heute Nachmittag dann ging es nicht mehr mit raus reden.... also hab ich mal gekramt und eine neue weiße Mullwindel gefunden, die erstmal fadengerade geschnitten und in 4 gleich große Stücke, die ausfransenden Kanten versäubert und Füllwatte + Wollreste gesucht. Dann haben wir gemeinsam gewerkelt. Er hat zum Schluß den Kerlchen Gesichter gemalt und Namen gegeben. Der große Bruder musste auch einen nehmen, ob er wollte oder nicht. Schaut mal. Nach dem Bilder machen habe ich denen noch Fäden durch die "Kopfplatte" gezogen zum Aufhängen irgendwo und mich somit erschrecken.... 

Die 4 Kerlchen haben auch Namen bekommen: Visa, Voli, Roli und Niksu. 

Mukavaa päiväjatkoa kaikille!!!!

Ich wünsche euch noch einen geruhsamen Sonntagnachmittag!! 

4 kommenttia:

 1. Teit lapsen todella onnelliseksi, sen näkee jos siitä miten hienosti kummituksia pidetään sylissä. 8v on piirtänyt ihanat kasvot :)

  VastaaPoista
 2. jep, L... oli tosi iloinen ja tyytyväinen näihin haamuihin :-)) Mitäköhän hän seuraavaksi keksii?? Luurankopuku....apuva ☺

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvä idea ja helppo toteuttaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli todella helppoa kun sain takamukseni ylös ja tarvikeet esiin ☺.

   Poista