keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

♥ 3. "Lintilla" Tuch- WUNDERBAR WEICH ♥


Hier meine Lintilla Nummer 3. Dieses Mal in Braun-Beige Tönen und für mich. Hab schon getestet Mitte Juni, da der Sommer hier auf sich warten läßt oder ganz ins Wasser fällt, wortwörtlich. 
Diese Lintilla hab ich ebenfalls mit Katia  Darling gestrickt, superwash Merino und Polyamid und diesen Farbton 203 mit 3mm. Diese Farbe ist irgendwie dünner. Superweich und ganz toll.Tämän kerran ruskeassa sävyssä.  Huivin pääsin testamaan 13.6. kun ei ollut oikein lämmin ja pihakirppiksella piipahdin. IHANAN PEHMEÄ ☺.

Myös tämä huivi neuloin Katia Darlingilla, väri 203. Puikot 3mm tällä sävyllä. Muut olen neulonut paksummalla puikolla, mutta tämä 203 tuntui paljon ohuemmalta. 
Tehän tiedätte että huivin suunnittelja on Martina Behm, mutta koska se kuuluu asian, mainitsen sen erikseen ja esim. Ravelryn kautta ohje on ostettava. 2 kommenttia:

  1. Ihana malli! Kiitos terveisistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susu ☺. Tämä malli on todella ihana ja mukava neuloa. Tähän jää aika helposti koukkuun ja tuota Katia Darlingin värjäyksiä(eli liukuvärjätty pitkällä väriosuudella) sopivat mielestäni paremmin tähän kuin Martinan käytettyy lanka. Sorry Martina. Neulon juuri ystävälle yhden tälläinen ja meille puuttuu 1 kerä väri 212. Kolmesta kerästä(150g) huivista tulee oikein sopivan kokoinen kun tykkää vähän muhkeasta huiveista. Seuraavan hän aikoo neuloa itse. Kysyimme tietenkin ensin paikkallisessa uudessa lankakaupassa/korjausompelimossa, mutta ei ollut enää tätä sävy ja kun luin sinun viimeinen postaus ja sana verkkoakauppa ☺ kävimme heti tarkistamaan onko sulla sitä. No onhan siellä, jep, pääsen neulomaan huivin ystävälle valmiks.

      Poista