maanantai 2. maaliskuuta 2015

raidallisia neuleita - mehr Gestreiftes - ganz viele Bilder

Juuri sopivasti löytyy täällä näihin lankoihin liittyvä päivitys. Nämä kaksi ihanuudet kuuluvat vielä siihen koeneulomuksiin. Mietiskelin pitkän mitäköhän neuloisin ihanan pehmeästä merinovillasta. Sukkiin en halunnut molemmat langat käyttää, joten neuloin ekana pari lapaset ja pinkistä neuloin sittenkin pari sukkia. Ne ovat koossa 38/39, lahjaksi tarkoitettu. 
Jouluna tarvitaan taas lahjat:-)).Värjäys on Zeldan Extreme long "Megabeibe". sw MERINO/polyamidi
koko: 38/39, 64s
puikko: 2,5mm
paino: 74g
Kokeilin myös neuloa lapaset tämä langan kanssa, mutta kun peukalokiila osuus oli valmis, vihreiden pätkien aiemmin suurenpirtein "tasainen" kuvio muuttui sen verran paljon etten enää tykkännyt. Oli pitkiä pätkiä ihan ilman niitä, koska silmukan määrä muuttui paljon,
64s:sta--> 78ee:n.


Lapasten kanssa taistelin vähäsen. Neuloin ensin koko lapanen 2,5mm:lla puikoilla, mutta jotenkuten se tuntui kämmenen osa ahdalta. Ei kun purkuun ja uudestaan 2,75mm:lla. Nyt ne tuntuvat oikein mukavalta.


Tässä kuvassa näkyy myös palmikkokuvio hyvin ja peukalon raidoitus on todella kaunis ♥ leveämmät raidat

Värjäys on Zeldan Extreme sw MERINO/polyamidi
koko: naisten, sanoisin M
puikko: 64s, 2,5mm ja kämmenen osa peukalokiilan jälkeen 2,75mm
paino: 40g

samassa kuvassa :-))Hier sind die beiden letzten Teststricken Sachen. Beides sind Merinomischgarne, also verstärkt mit Polyamid oder Nylon. Also auch gegegnet zum Sockenstricken- wegen der Strapazierfähigkeit und so.
Solche tollen Garne findet ihr hier.

Ja tässä vielä yksi pari sukkia Zeldan väripadasta tulleista langasta. Omalla miehelle synttärilahjaksi tammikuun alussa. Hih, valmistuivat juuri oikeaan päivään. Kärjet neuloin vaaleanharmaala "Jannella", koska en ollut varma riittääkö lankaa.
lanka: "Maajussi" railway
koko: 42/43, 56s
puikot: 2,75mm
paino: 96g
Diese gestreifte Paar Socken hat mein Mann zum Geburtstag von mir bekommen. Das gestr. Garn ist auch aus Zeldas Färbekessel.

"joku" osti lankoja ♥ ☺- 
"jemand" hat bei ebay "zugeschlagen" und zwar ganz mächtig, gewaltigmm. Regia " Adventure Color", Regia "Stripemania", Opal Regenwald X, Opal "Sweet and Spicy"; 


Ja Regia"Winterstars"(vasemmalla), Schöller /Stahl "Aquarell Colors"(oikealla), ja Schöller/Stahl Tweed Uni Melangen 150g ja 100g keriä...


Hurraaaa ebaylle!!!


Keskellä olevasta kerästä "Eisblume" neuloin kaulurin, "Bandana cowl" vinkki sain toisesta käsityöblogista mikä seuraan- ohje on englannin kielellä. Sini-vihreä kauluri on vanhemmalle pojalle tehty ja hän tuumasi: "tämä on hieno - Kiitos".Opal Winterzauber X-large on 8ply ja 75% sw villaa ja 25% Polyamid
puikot: 4mm pyöräpuikot ja ohjeen mukaan

oikealla puolella olevasta kerästä pari sukka "Bratapfel" nimeltään, lahjasukka laatikoon menivät ☺

Picasa tai blogger tempuilee nyt, sen takia en saa kuva tänne.... laitan myöhemmin katseltavaksi

koko: 38/39; 52s
puikot: 3,25mm
paino: 117g

Ja koska tavallinen villalankaa ei käy meidän nuoremmalle herralle ☺, neuloin hänelle samanlainen kaulurin, mutta "Palino" langasta, merinoa. Samat puikot ja "hujasin" vähän että sain 50g kerä riittämään. Korkeudessa puuttuvat 3 kerrosta, ei haitta.
Kaulurit voi toki neuloa myös näin, yksinkertainen putkiversio ☺.
Molemmat Katia Babymerinosta, 3mm; 96s ja 102s(jaettava 6:lla) ja niin pitkä kuin 50g kerä riittää. 


4 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja olet neulonut. Toi lankalaatikko on IHANA!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Danke Lammas. Wenn ich genau gezählt habe, waren es sogar 3 etwas schwerere "Wollkisten". Ich durfte Sammeln beim selben Verkäufer und sie hat mir dann mehrere gewonnene Auktionen zusammengefasst und ich habe sehr viel an Porto gespart. Ob ich jetzt ausreichend Wolle habe???

   Poista
 2. Voi jummi... nyt täällä vaaditaan luonteen lujuutta... pitää pysyä kaukana ebaysta. ;D
  Nuo Zeldan extreme longit on herkkuja... itselle en oo vielä yhtäkään saanut. Nyt viimeisimmästä erästä olisin ennättänyt ostaa, mutta yritän hillitä itseäni... varastot vain kasvaa ja kasvaa.
  Kaikki neuleet kyllä upeita!

  VastaaPoista
 3. Luonteen lujuutta??? Ööööh, mitä se olikaan??? Hihi

  Pääset ehkäpä sen testamaan tänään... Taidaa olla päivitys tulossa illemalla Zeldan dippilaariin. Ja minä luulin jo että ne varatut langat ovat kaikki sinulle :-)). Hihi

  VastaaPoista