maanantai 7. heinäkuuta 2014

lanka hinnoista vielä

Kun kävin tänään ruokakaupassa ja poikesin lankahyllylle- utelias kuten olen, huomasin että mm. perinteiset raitalangat ovat saapuneet. 3 uuttä sävyjä ja niiden hinta on pysynyt SAMA, eli 7.50e/150g. What a wonder!!! Ihmellistä kyllä ☺.
Hyllyssä löytyy toki myös ne 8.95e keriä, mutta ne kuuluvat UUTEEN VIIDAKKO sarjaan ja sen takia maksavat paljon enemmän. Paperinauhan mukaan 4 eri sävyjä pitäisi joskus olla. 
Lankamaailmassa muuten myydään vähän samantyypinen lankaa(kuvio), ero on se että se on ohuempi. Oliko siellä joku tiikeri- käärme- ja seebraversio.....???

2 kommenttia:

 1. Vai sellaisia hintoja ne Novitoistakin pyytävät, itsellä nyt hiukan pidempi aika kun marketin lankahyllyllä olen vieraillut ja rehellisesti sanoen tuntuvat hieman kalliilta. Niitäkin enemmän minua nyppii postin lähetysten hinnoittelu. Erityisesti lankojen kohdalla se rankaisee, kun usein eivät paina paljon, mutta saattavat viedä hieman tilaa, mutta tiivistyksistä huolimatta ei useinkaan onnistu alle 3 sentin saada, joten aina mennään maksikirjeiden tai pakettien hintoihin. Uggh - olenkohan nyt murissut itellaa:)

  VastaaPoista
 2. Hei Zelda!!
  Minä ainakin tiedän keneltä saan huippu hyvät langat ja vielä värjäystoivomuksien mukaan ♥.
  Meillä on onneksi asiamiespostin ulkopuolella 2 pömpelit, ykkös- ja kakkosluokalle ja siellä ovat sisällä semmoiset "liikumäet" mitkä helpottavat saada kirjen tipumaan alas... Eli jos sama kirje ei menisi aukosta läpi postipaikan sisällä(ne oranssit missä seisoo toisella puolella muovilaatikko), vien sen jo nyt automaatisesti sinne pömpeliin ja siellä se vaan kaunisti upoo ☺. Ja ei ole kertakaan tullut takaisin(vaikka olivat hyvin muhkea) ja viime aikoina jopa 2luokan helpostikirjeet kulkivat ykkösluokan vauhdilla.
  Novitan uusien raitanlankojen on tämä kerta aika nätti, täyttyy myöntää, mutta jos minä ostan, odotan että Prismoissa on ne asiakasomistajanpäivät. Muistakseni muutoksien jälkeen langat ovat silloin vielä -15%. Vai??

  VastaaPoista