perjantai 10. tammikuuta 2014

jäämälanka pipo - "Wurstwurmmütze" aus Resten

 Ajatus tästä värikästä versiosta(aika lailla Wurmin kopio paitsi resorireuna) pyörii aina silloin tällöin päässä ja nyt tein sen. Tämän pipon piti toteuttaa, joten kuten oli vain pakko!! Langaksi valitsin Patonsin jäämälankoja, musta jne. Hauskasti raidoitettu. Kuvassa minä olen mallina, mutta pipo on meidän N:lle. Hänelle tehty.
puikot: 3,5mm ja 4,5mm pyörä
paino: 102g
ponihäntä pipon alleDiese Mütze mal als andere Version. Die Idee diese "Wurstmütze" in diesen Farben und auf diese Weise zu stricken, kreiste schon eine ganze Weile in meinem Kopf herum. Vor 3 tagen hab ich mir dann endlich die Wollrestetüte mit einigen Patonsresten geholt und einfach angefangen. Hier ist das Ergebnis. Die passt mir sogar, ist aber für unseren N.
Ich werde mir vielleicht eine in anderen Farben stricken, mal sehen. Mit 3,5mm und 4,5mm dicken Rundstricknadeln geht das eigentlich ganz schnell.

6 kommenttia:

 1. Kaunis pipo, ihanan pirteät värit!

  VastaaPoista
 2. Oikein kaunis. Kyllä jämät kannattaa aina käyttää johonkin. Minulla oli uunin päällä kolme isoa lasipurkkia jämänöttösiä. Mutta eipä ole enää sillä artesaani-opiskelijatyttäreni hokasi ne ja alkoi neulomaan niistä tyynyä. En ole vielä nähnyt sitä valmiina mutta uskoisin että kaunis siitäkin tuli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti

   Minulla on niin paljon pienempiä ja isompia nöttösiä että voisin neuloa varmasti puolen vuoden ajan pelkästään niistä jotain.

   Poista