torstai 26. joulukuuta 2013

jippii - endlich fertig

Nämä lapaset ovat minun ensimmäinen yritys tutustua jonkinlaiseen kirjoneulontaan. Reilu vuoden verran kesti ennen kuin valmistuivat- aloitin joulukuun alussa 2012. Jossain vaiheessa(toinen lapanen oli jo melkein valmis) kiinnostus loppui ja ne jäivät sinne ufO koriin odottamaan että taas oikea fiilis tulee. Marraskuussa sitten se sitten tuli ja lapaset olivat valmiina. Koska nämä ovat ns. kokeiluversio, lankana käytin 7-veljestä, sateenkaari ja ärhäkkä vihreä. Ihan kiva .
puikot: 3,5mm, 48s
paino: 94g


Meine ALLERERSTEN Handschuhe die ich mit 2 Fäden GLEICHZEITIG gestrickt habe. Was sagt Ihr dazu?? Ziemlich simpel, aber trotzdem toll. Mit irgendwas Einfachen muss Frau anfangen. 

Ich muss gestehen, die Strickzeit betrug 1 Jahr. Jaaa, gaaaanz schön lang oder?? "Unterwegs" habe ich irgendwie das Interesse verloren und der 2. schon fast fertige Handschuh ist mir aus der Hand "gefallen". Anfang November war es dann endlich wieder soweit und ich habe Beide hervor gekramt und fertig gestrickt. 
KnitPro: 3,5mm, 48M
Gewicht: 94g

Jetzt versuch ich mich an einem etwas wesentlich schwierigerem Muster. Ich bin ja mal gespannt wie lange ich zu diesem Paar brauche. Morgen muss ich erstmal fragen gehen wegen des Daumens, da ist mir etwas unklar. Zum Glück kommt keine Langeweile hier auf. Viele angefangene Handarbeiten warten darauf das "jemand" an ihnen weiter werkelt, also ich ☺. 
Geniest den Feiertag, morgen gehts für viele auf die Arbeit.

Kirjoneulen harjoittelu jatkuu nyt vähän vaikkeamalla kuviolla. 
Toistaiseksi ei ketään osa sanoa Susi-lapasten peukalon paikasta mitään-harmi. Neulon sitten riviin 48 asti ja käyn kysymään kaupassa missä ostin ne lankoja. Siellä sitten viimeistään asia selviää, MUTTA vasta huomenna. Olisin halunnut saada ne nopeampi eteenpäin, mutta nyt joudun olemaan kärsivällinen(osaanko??) ja neulon ensiksi vaikkapa pari merinovillasukat valmis- mustien kämmekkäitten kaveriksi. ☺

edit. 27.12.
ratkaisu löytyi

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Dankeschön Lammas ☺. Die Farben sind auch echt gut. Die Wolle könnte weicher sein, aber ich will nicht meckern.

   Poista
 2. Vitsit että onkin pirtsakat tumput!Ihan kateeksi käy omistajaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti Niinu :-)

   eli minä, ainakin toistaiseksi

   Poista
 3. Ja hyvät merinovillasukat odotellessasi neuloitkit! Ovat olleet siitä saakka jalassani, kun posti ne toi. Tai on ne saunan ajaksi otettu pois ja parina yönä olen kesken unien ottanut sukat hetkeksi pois :-) Nämä mahtuu niin hyvin uusiin talvikenkiini ja ei hiosta yhtään, eikä kutita! Sen verran näitä pidän parempina, että päivällä näiden päällä on ihan tylsät seiska veikka villasukat suojana.

  VastaaPoista