perjantai 16. elokuuta 2013

"Hitchhiker" Original

Kolmas huivi Martina Behmista. Tämän kerran the original Hitchhiker!! Ohje voitte ostaa esim. Ravelryn kautta. Lankana käytin Schoppel Wolle merino ja puikot 5,5mm. Paino melkein 200g. 
Kiva neuloa ja ohje on helppoa ymmärättävä. Der Herbst ist scheinbar schon im Anmarsch hier. Da ist so ein warmes "Halstuch" schon angebracht. Dies ist das 3. Modell und  namens "Hitchhiker" welches ich von Martina Behm gestrickt habe. Die Anleitung ist gut verständlich geschrieben und es macht echt Spaß. Die Wolle hier Schoppel Wolle merino, fast 200g habe ich für dieses Tuch verstrickt, mit 5,5mm Rundstricknadel. 

3 kommenttia:

 1. Kaunis huivi!

  On muuten kiva, kun kirjoitat saksaksi! :) Minä olen opiskellut aikoinaan viisi vuotta saksaa koulussa, mutten ole sitä tarvinnut muuten kuin saksankielisiä liedejä laulaessani (aika paljon niitä on tullut laulettuakin...). Sinun tekstejäsi lukiessa voi vähän kerrata kielitaitoakin. :)

  Schönes Wochenende! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kiitos MariJ!! Huomasit varmasti jo ettei vältämättä saksaksi kirjoittetussa osassa on sama "info" kuin suomenkielinen versiossa. Kuulosta kivalta että ainakin sinä saat jotain hyötyä kun kirjoitan omalla äidinkielellä. Se on muuten joskus vaikeampi kuin luulen...minun pitää oikeasti mietiä miten/mitä kirjoitan... Muutamat tutut Saksassa luevat myös täällä.

   Ich wünsche dir auch ein erholsames Wochenende!

   Poista