lauantai 27. heinäkuuta 2013

"reikäsukat" - "löchrige" Socken

Otsikko johtaa pikkuisen harhaan :-)

Reikäkuvio sukat olisi osuvampi otsikko. Silmukkamäärä jaollinen 6:lla. Kuvio on yksinkertainen, joka toinen kierros neulotaan 2 oikein yhteen ja langankierto, 4 kertaa, ja sitten 4x langankierto ja ylivetokavennus(minä teen sen yleensä ssk:lla, eli slip, slip knit ja neulon se silmukka seuravassa kierroksessa kiertäen oikein, se nojaa nätimpi vasempaan suuntaan). Menikö yli?? Ei se haitta :-)

Ekapari meni rippilahjaksi rahakuoren kanssa. Vanha Novita Raita, eli se edellinen versio, se vähän uudempi erä näyttää olevan enemmän punainen, oranssin sijaan. 
silmukat: 48
koko: 38/39
puikot: 3,5mm
Paino: 120gKuvio oli niin helppoa ja mukavaa neuloa, päätin että myös 50. vee synttärilahjasukat tehdään samalla kuviolla. Lanka tässä on uusin Novitan luikuvärjätty liila Nalle. Ihan ok. Otin sen, koska saaja tykkää liilasta ja sinisestä ja ei tullut yhtään parempaa lanka mieleen(lue: olisiko ehkä joku Regialankaa tai muuta laadukas lankaa ollut?), oli vähän kiire saada nämä tehtyä kun keksin mitä annan lahjaksi. Ne matkustavat Saksaan elokuussa.
silmukat: 54
koko: 38/39
puikot: 3 mm
Paino: 86g


Diese lilafarbenen sind zum 50: Geburtstag als Geschenk gestrickt und die oberen rötlich gestreiften sind als Konfirmationsgeschenk gewesen. Beide Paare sind in Größe 38/39. 

Kesälomalla tuli montaa paria sukkia neulottu. Langanpäät ovat hurjasti paljon ommeltava piiloon :-)) Niistä myöhemmin lisää.
7 kommenttia:

 1. Olet sinä ollut tosi reipas, hurjasti valmiita sukkia, mää tykkään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Zelda :-)), ompelukone ei paljon hurissut, vain pikkuisen, puikot sen sijan heiluivat paljon enemmän

   Poista
 2. Upeita sukkia kaunissävyisillä langoilla:)

  VastaaPoista