perjantai 28. kesäkuuta 2013

Color affection huivi no 1 - ein tolles Tuch

Halusin neuloa Veera Välimäen "color affection" huivin pitkästä aikasta, mutta lankojen valinta oli todella vaikea. Nyt sain päätetyä ja tässä se on.


Lankoja ovat: luonnonvalkoinen ja Zeldan värjätty sw merino/polyamidi nimeltään Mama Rosa. Ja se ruskea on Catian Baby Merino - aavistuksen paksumpi. Paino on 197g ja puikot 4mm ja 3mm(ruskea).
Huivi oli kiva neuloa ja ohje hyvin ymmärrätävä. 
Sen voi ostaa myös täältä in english ja saksan kielellä täältä. Minulla on in english ja hyvin pärjäsin.

Huivi on todella iso/pitkä. Tässä kuvassa se kuivuu pyyhkien päällä terassilla. Piti kastella hyvin että "yläreuna" vähän löystyi. Dieses große Schultertuch ist von Veera Välimäki designt worden. Die Anleitung gibt es hier, aber nur auf Englisch. 
STOP: jetzt auch auf Deutsch hier

Mein Tuch wiegt 197g und ich habe ausschließlich mit Merinowolle gestrickt!! Die kratzt mich nämlich nicht. Die wollweiße und die gefärbte orang/rote ist von Zelda und die braune ist Catias Baby Merino.10 kommenttia:

 1. Upea huivi,ja ihanat värit. Kaunako meni aikaa sen tekemiseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kutookutoo :-)

   Hmm, sinulla on vaikea kysymys, mitä minä vastaisin siihen nyt?? nuo ensimäiset kaksi osaalueet menivät melko nopsa, mutta se kolmas ja reunaosuus siihen meni tuplasti/kolmekertainen aika siihen verattuna mitä tarvistin alussa. En osa sanoa enää tunteina. Neuloin se fingering version. Näiden molempien versoiden välillä on myös eroa toistojen määrässä. Se vaikuttaa myös aika lailla.

   Poista
 2. Aivan ihana tämä huivi ja näppärän oloinen mallillaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. moikka Zelda!! kyllä teki tiukka "tuohoa" sinun langoista jotain :-))

   Ehkä enemmän sen että niitä on niin runsasti(hahaa) ja en osannut päättä mitkät värisävyt se tulisi olemaan

   Poista