keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Leftie huivi - Leftie Tuch

Täällä olisi seuraava kiva huivi teille katseltavaksi. Nimi on "Leftie" ja ohjen sain ystäviltä. Se löytyy myös Ravelryssä ja on maksullinen. Huiviohje kirjoitti Martina Behm, sama suunnittelja kuin edellinen 22 little clouds huivi.

Langaksi halusin ehdottamasti Zeldan sw merino/polyamidi "kimalainen lento" ja piti etsiä sille vielä joku muu lanka kaveriksi. Löysin "Kangasvillassa" Katian Baby merino extrafine, 165m/50g. Se on kyllä aavistuksen verran paksumpi kuin Zeldan lanka, mutta sopii hyvin. Ostin 3 kerää ja jätin kolmannesta kerästä pienen palleron- 16g, koska se oli vaikea arvioida, riittääkö se vielä seuraavalle 12 riveille. Lehtiriveihin kulutin vain 17g. Muokasin ohjen sen verran että neuloin 12 yksiväriset välirivit, 10 siijan. Toistoa neuloin 24 kpl. Huivin pituus tuli 160cm ja 32cm korkeus ja paino on 161g. Pyöräpuikot 3mm ja viimeisellä rivillä minulla oli 196s, noin 75cm. Huivi ei ole pingottu. Suoraan puikoilta.oikealla oleva vyyhti on se "kimalainen lento"(Kuva Zeldalta lainattu)
der linke Strang ist es, die Blätter sind damit gestrickt

Und hier das Leftie Tuch. Die Anleitung findet ihr bei Ravelry, ist aber nicht umsonst. Ich habe die ANleitung für mich soweit abgeändert das ich 12 Zwischenreihen in Wollweiß(katia extrafine merino) gestrickt habe, statt der 10. Das Tuch wiegt 161g.


3 kommenttia: