perjantai 8. maaliskuuta 2013

huivikuume jatkuu - Vorsicht! Ansteckend!

Viikon alussa teki kovasti mieli saada tämä ohje käsiin ja neuloa oman. Kuvio kiinnosti kovasti!! Ohjen saa vain englanniksi!! Eikun yrittää ymmärrä ja hope for the best!! Pieni moka tuli heti alussa, mutta se ei haitannut, sain korjattu. Huivi oli kiva neuloa, jännitys koko ajan minkä näköinen siitä tulee. 

Langan valinta olisi voinut olla eri, mutta kun joku asia polttaa sormessa/mielessä sitten ei ole kovin paljon aika hukkatavaksi ja pitää HETI aloittaa ja ottaa mitä löytyy ja on varmasti riittävästi kotona. Otin Patonsin Classic Wool... taas. Löytyy kivoja väriä täällä kotona, kirjavien lisäksi mikä käytän paljon pipoihin. Pikkusen kutittaa/karhean tuntuinen, mutta en haluaa enempää valittaa, oman kärsivällisyyden puuttumisen vika. 6 eri väriä tarvitaan ja neuloin 5mm bambu pyöröpuikoilla. 2 illat ja se oli siinä. Huivin pituus tuli just kuten piti ohjen mukaan, mutta se oli minulle aavistuksen verran liian lähellä kurkkua, kostutin huivin s ja venytin sen(reipasti). 25cm sain lisää pituutta ja nyt oikein hienosta passeli. Diesen Schal musste ich unbedingt ausprobieren, schon allein wegen des Musters. Die Farben kann sich jeder selbst raussuchen, 6 werden gebraucht. Ich habe mit 5mm Bambusrundstricknadel gestrickt. Der Schal oder Schlauch??? war ein kleines Bisschen zu eng für mich. also hab ich das Ding angefeuchtet und gedehnt, so ist er 25cm länger und ich bin zufrieden mit der Länge/Umfang.
 Ich hätte doch etwas geduldiger sein sollen und ein Merinogarn nehmen sollen, diese Patonswolle(normale Wolle) kratzt ein klitzekleines Bisschen an meiner zarten Haut(lach). Ich weiss schon, bin selbst schuld.  Aber ich musste SOFORT anfangen nachdem ich die Anleitung runtergeladen habe. 

Und dann geht es auch schon weiter mit dem nächsten unsymmetrischem Tuch. Schaut mal. Diese Mal hab ich etwas besser geplant, alles mit Merinowolle. Katias baby merino wollweiss und Zeldas handgefärbte!!


Ja tässä tulee seuraava kaulalämmittäjä. Nyt olin kärsivällinen ja valitsin/ostin lankaksi MERINOVILLA!!! Katian baby merino color 3.  Zeldan kaunis käsin värjätty "Kimalaisen lento" odotti täällä vuoroa päästä puikolle.
2 kommenttia:

 1. Oikein kauniita huiveja. Minun täytyy aina valita lanka mikä ei kutita. En voi kaulalla sietää karheaa villaa.
  Katian merino baby ei kyllä kutita, se on ihana lanka. Olen siitä neulonut vauvoille takkeja ja myssyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pilvikirsikka!! jep, merino on vain paras meikalaisille "herkkäihoiselle" :-)saa maksaa pikkusen enemmän ja kutittaa vähemmän(eli ei yhtään)

   Poista