lauantai 16. maaliskuuta 2013

3x Petäjä sukat - und gleich in 3 verschiedenen FarbenNäin muutaman viikon sitten "petäjä" sukat (Ullan sivut) toisessa blogissa ja innostuin kaunista ja yksinkertaisesta kuviosta. 
Tikkutelin 3 paria, eri väreissä ja erilaisesta(paksuus) langasta. Muokasin hieman, esim. varren pituudet ja kantapään neulomistapa.
Ekana ne keltaiset, koska ohje oli ohuemalle langalle. Lankana täällä Regia 4fach(4ply), puikot 2,5mm, paino 80g, koko on 40/41.

 Sitten aloitin punaiset. Jälleen kerran saksalainen Regialanka, mutta nyt 6fach(6ply), puikot 3mm, paino 101g!!! koko on 40/41


Onneksi ostin heti 3 kerää tästä langasta, koska yleensä 50g ei ihan riitä yhdelle sukalle kun varret ovat pitempiä. Ja näin kävi, eka sukan kerä loppui tähän: 


Pitihän soveltaa ohjeen vielä kolmanteen eri paksuisen lankaan. 7 veljestä turkoosi pääsi puikolle ja niillä oli hirmu kiire saada valmiiksi. Sain idean että voisin antaa nämä sitten(kun saisin ajoissa valmis) T:lle lahjaksi kun hänen työelämänharjoittelu sopimus loppuu. Onnistuin ja annoin 8.3. sukat ja suklalevyn T:lle :-)) 
eli: puikot 3,5mm, paino 117g ja koko on 40/41


Diese tolle Sockenmuster musste ich gleich mal mit 3 verschiedenen dicken Garnen ausprobieren, von 2,5mm bis 3,5mm dicken Strumpfnadeln. Die gelben sind mit Regiawolle 4fach gestrickt, 80g; die roten mit 6facher Regia, 101g; und die türkisen mit 8facher, 117g. 
4 kommenttia:

 1. Oikein pirteän värisiä. Perussukat on kyl niiä parhaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja olet oikeassa, joskus perussukat vaan ovat kauniit

   Poista
 2. Mahdoton, mikä vauhti sinulla on ollut! Tuloksena mitä kauneimpia sukkia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ei, kesti kyllä muutaman viikon ennen sain kaikki 3 paria valmiks ja hujiasin pikkusen... kun otin se "3 parin" kuva, oikeasti oli vain 5 sukkia valmis, toinen punainen oli vielä kesken, mutta koska piti ottaa se turkoosi pari seuraava päivä töihin mukaan, laitoin vain 3 sukat kuvattavaksi :-), halusin ehdottmasti "joukkuekuva"

   Poista