tiistai 19. helmikuuta 2013

"Musti" pusero - "Musti" Stretchfrotteepullover

Pieni!!!(ihan totta) palanen lievä kakkoslaatu "musti" joustofroteeta tuli meillekin :-))
Pesin kangas ensin kuten aina ja ei mitään paha tapahtui. Kuulin että jollekulle olis värit levinnyt pesussa. Onko näin käynnyt?

Se on vielä reilusti isoa nyt, mutta syksyllä sopii paremmin. Kaavana on muokattu ottobren Tania paita(d- mitoitus). koossa 128 ja hihat 134. Hihat ovat Myllymuksujen bambupuuvilla joustofroteeta.
Koska päätin "säästä" kangas ja ompelin hihat toisesta kangasta, jäi vielä sen verran että saan yhden paidan verran etu- ja takakappale. Katsotaanpas mitä keksin.An dem süßen Stöffchen konnte ich nicht vorbei. Guter Stretchfrottee, dicke Qualität, mit Hamburger Liebes  Kleeblattfrottee zu vergleichen. Für L. genäht in Gr. 128 VT+RT und Ärmel sind in Gr. 134. E Der Pullover ist absolut reichlich noch, aber der Bursche wächst ja und im Herbst passt der Pullover garantiert viel besser.1 kommentti:

  1. Minä ostin Mustia kans, ei ollut ongelmaa pesun jälkeen :) Tein neitille liivari mutta pojan mielestä liian lapsellinen kangas, pöh harmi kun 5-vuotiaasta on tullut jo niin nirso!

    VastaaPoista