keskiviikko 26. joulukuuta 2012

jouluiset sukat ja jotain muuta - Streifensocken u. Unterwäsche

Kun kysyin 8v.lta 2 päivää sitten minkalaiset sukat neuloisin hänelle hän tiesi heti mitä hän haluaa. Jotain missä on punainen, vihreä ja /tai sininen. Olkaa hyvä. Tämmöiset neuloin. Seiska veikka ja 3.5mm puikot. Ja kuka sanoo että sukat pitää näyttää samanlaiselta??? Myönnän, minä sanoin, mutta oli tosi kiva tehdä just toisinpäin :-)) ja tuntuu siltä että tämä pari saa vielä muutama kavereita....

Ompelukone hurisii myös. Nuoremmalle pojalle 2 pitkät alushoust ja tämä aamupäivällä tuli vielä loppukangasta aluspaita/toppi ommeltu. 


Tuo junatrikoota tilasin noin 2.5v sitten suoraan Jofotexilta. 
Mitä mieltä te olette? tämä ja monet muut kuosit mikä oli aiemmin vain Jofolta saatavilla, voi ostaa nykyjään jopa Saksasta(esim. Michas Stoffecke) ja toisinpäin. Onko ne ulkomailla ostettavia trikoota samanlainen laatu mikä saa Jofolta?? Tilavatko kaikki myyjät ne kankaat samalta tehdalta?? Kopioista jne. on on puhuttu aiemmin. Mistä tietää kuka kopioi ketä??? Tykkään itse kovasti just näistä nappakaista Jofotex trikoosta, mutta  kun hinta on jossain mualla "huomattavasti"edullisempi ja /tai kankaita saisin helpompi omaan kaappiin, mistä tiedän että myyjä myy samanlaisia laadukaita kankaita, ei ohuempia ja vain saman näköisiä??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti