sunnuntai 21. lokakuuta 2012

särystimet - Beinstulpen

Toinen pari särystimet valmistuivat. Oma "makkaramalli". Rakastuin tähän sinappikeltaisen sävyyn aiemmin ja kun lanka oli myytävänä tammikuussa Menitan(nyt Pohjolan Lanka) avaajaisissa ostin heti 4 kerää. Nyt ovat kaksi käytetty. Eli Novitan "iso veli" se on, puikot 4mm ja 52s, melkein 200g. Ompelin pieni koristenauhapätkä yläreunan, en tarvitsee enää etsiä missä se joustavampi reuna on että saan särystimet helpommin puettu. Ich habe mir wieder ein Paar Beinstulpen gestrickt. Dieses Mal in Senfgelb. Sockenstricknadeln 4mm und fast 200g. Ein kleines Bändchen(Hamburger Liebe "Glücksklee") markiert die obere Kante. Die dehnt sich besser als die untere und bei meinen strammen Waden geht das Anziehen der Stulpen viel einfacher :-).

2 kommenttia:

 1. Ai kun ihanat! Onko tuohon malliin joku ohje vai onko tuo ihan omaa sovellusta? Yritän tässä tiirailla, onko siinä nurjaa ja joustinneulosta vai mitä siellä näkyy..? =)

  VastaaPoista
 2. kiitos kehuista "mummo" :-)

  oma ohje on olemassa ja se on tosi helppoa

  tuo oma "makkaramalli" on pikkusen kuin ne junasukat... mutta ei ihan sama

  luo 52s tai 56s, 12krs 1oikein, 1 nuurin, *4krs n, 4krs o, 4krs n, 10 krs 1o,1n*, toista *-* ja lopuksi neuloin vielä 14 krs 1o, 1n ja kerä loppui...
  olkaa hyvä

  VastaaPoista