torstai 6. syyskuuta 2012

patalappu vai pyllylämmittäjä?? Topflappen oder Sitzkissen?

Viime launantai tutustuin uuteen patalappu kirjaan. Se on tulossa ensi viikko minulle ihan iki omaksi. Tilasin sen täältä. Kirjassa ovat todella kivoja erilaisia ohjeita ja niitä voi käyttää yhtä hyvin tiskirätin tekemiseen.
Ihastuin ensin toiseen malliin, kuva tästä myöhemmin. Toinen paikkalla olevat henkilö aloitti tätä malli ja ensin minä vähäsen vitsailin- mitäköhän tästä tulee?  Mielenkiintoinen. 
Heitin aloittamani "ekarätti" sivuun ja kokeilin. Tällä tavalla voi virkkata vaikka kuinka ison ympyrän ja väreillä voi leikkiä. Jouluksi vaikka enemmän punainen peliin, pääsiäisenä keltainen ja vihreä... 
L.mummo lainasi minulle ystävällisesti hänen omasta lankakassista muutaman kerän ja tämmöstä tuli. Raita seiskaveikka ja kirkkaan punainen. Ja se ei ole pyllylämmittäjä, no ei. Virkasin ihan vain patalapun kokoiseksi ja sen saa L. mummo. Ehkä minä virkan toinenkin, erilaiset värit ja eri lankaa. Reunakin oli muistakseni vähän erilainen, mutta se on "taiteiljan" vapaus :-))Miten tämä on tehty???


Ein neues Topflappenbuch ist hier raus gekommen. Ich hatte die Möglichkeit letzten Samstag schon mal was auszuprobieren. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti