sunnuntai 23. syyskuuta 2012

essu minulle - eine kleine Schürze

Tänään otin itselles niskassa kiinni ja ompelin viihdoinkin MINUN näköinen essu töihin. Ajatus pyöri koko viikon aikana päässä, mutta en saanut mitään tässä asiassa aikaiseksi. Nyt se on tehy ja se on väriltään oikein pirteän näköinen, just niinkuin minä :-)), hih, se oli vitsi. Ihan oikeasti, kangan värimaailma on just mistä kovasti tykkään.


Se on ohut puuvillakangas. Tilattu joskus Michalta. Leveät laskokset(onko se oikea sana??) ja pieni tasku edessä minne voin laittaa puhelin ja muita pieniä juttuja. Nauhakiinnitys takana.Keksin vasta kuvausvaiheessa että voisin kiinnittä minun huisklipsit sinne "daisy" koristenauhaan, eivät mene niin helposti hukaan. Huivikin pitäis vielä tehdä, vielä mennään ostoshuivilla. 


Endlich hab ich mir so eine kleine Schürze für auf die Arbeit genäht.  Die Idee ist mir schon die ganze Woche im Kopf rumgegeistert, habe mich aber nicht aufraffen können. Da brauche ist ein bestimmtes Gefühl dazu um was Neues OHNE Schnitt auszuprobieren.
Ist genau meine Farbenwelt der Stoff. Ein dünner BWstoff, vor Ewigkeiten bei Michas Stoffecke bestellt. Vorn ne kleine Tasche, hinten Bindebänder. Und 2 kleine Haarklipse kann ich auch befestigen, da fliegen die nicht in meiner Hosentasche rum.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti