tiistai 21. elokuuta 2012

viimeisiä paitoja tänä vuonna(ehkä) - 3 T-Shirts

Ompeluinnostus iskii kunnolla. Nuoremmalle pojalle kolme uutta paitaa. Kaava on se tuttu Ottobren "harava svetari". Yhdistelin erilaisia trikoota, osittain kankaidensäästösyystä ja koska teki mieli muuten vaan. 


1. paita: Hamburger Lieben turkoosi "Supahero" stretchjersey ja Michan Stoffecken oma raidallinen Interlock.
2. paita: päätin ostaa pieni!!!(0,70m) palanen dinosaurus trikoota(onko se JNY:n??) Lasten Metsolasta koska se on kivan näköinen ja poika tykkää näistä elukoista. Hihat tässä ovat turkoosista stretchjerseystä Löytö Palasta ostettu. Se on todella hyvän laatuinen. Siellä näin viimeksi myös limevihreä  ja pinkki.
3. paita: jälleen kerran Hamburger Liebe, nyt kaikki kankaat. Tähtitrikoota = Maxi Stars ostettu Michalta( sen saa myös Suomesta nyt, esim. Fabriinasta). Siten löysin vielä pienen palana "take a ride" trikoota ja se sopii minun mielestä väriltään täydellisesti. 

Nyt enpäs taida ommella enää lyhythihaisia paitoja tänä vuonna. Meillä on riittävästi vähäksi aika....luulisin Mich hatte wieder die Nählust gepackt, also habe ich dem Junior nochmal 3 T-Shirts genäht. Ich habe verschiedene Stretchjerseys verwendet, teilweise aus Stoffspargründen und teilweise einfach so, weil ich Lust dazu hatte. 
1. ist Hamburger Liebes türkiser "supahero" und Michas Eigenproduktion als Ärmel
2. Dinosaurier Stretchjersey aus einem Kinderbekleidungsgeschäft hier. Ist scheinbar JNY Design aus Schweden. Ärmel hier ganz normaler türkiser Stretchjersey aus einem anderen Stoffgeschäft
3. nochmals volle Ladung Hamburger Liebe, Maxi Stars in Orange auf Rot und türkiser "take a ride". vom letzteren habe ich noch ein klitzekleines Stück gefunden hier was für Ärmel gereicht hat. 

1 kommentti: