lauantai 8. elokuuta 2015

hemmotelu sukat - nur das Beste für die FüßeMelkoinen kesä tänä vuonna. Juuri tällä hetkellä sataa... TAAS- onneksi vain vettä. Ja jotkut koivut tiputtavat jo keltaisia lehtiä, höh.
Villasukat ovat päivisin silti aavistuksen verran liian lämmin(jos on yli 15+), mutta illemalla vedän niitä mielellään jalkoihin. Ja että muillekin riittää... tikutellaan niitä vuoden ympäri. Aina 2-3 paria kerrallaan tai niin kauan kuin innostus riittää ja vasen käsi ei tule kipeäksi lian vauhtikasta neulomisesta, sitten jotain muuta välillä kuten huivit tai virkan tiskirätit tai ompelen. 

Päätin vähentää minun Austerman Step laatikon sisältö... ja ostin silti isomman säilytyslaatikon muutama päivää sitten... tuleva maanantai on vähän niin kuin joulua minulle.... koska... minun vanhemmat tulevat ja äiti tuo minulle tästä langasta montaa keriä lisää ja ne kaikki eivät mahtuisivat nykyiseen. Jippii!!!! 

Summer Stripes väri 278, Color Blocking väri 180 ja Granat Duett väri 55. Eka kaksi paria koossa 42/43 ja kolmas 38/39, puikoilla 2.25mm. Aloitus 2o 2n ja sitten 3o 1n. Pysyvät hyvin jaloissa.Europa klagt über die Hitze und wir hier in Skandinavien über einen kühlen und sehr regnerischen Sommer. Man kann es eben keinem recht machen ☺.

Kommenden Winter und Weihnachten im Sinne und vor Allem natürlich um bei Verstand zu bleiben ☺... ich stricke rund ums Jahr, Socken und andere Sachen. 
Meine Austerman Step Wollkiste ist im Moment gut ausgerüstet mit allen möglichen Farben, die Wahl fiel dieses Mal auf diese 3 Farben. Es war echt die Qual der Wahl. 
Am Montag bekomme ich etliche neue Knäuel davon, meine Eltern kommen uns besuchen und Mutti hat die Knäule sehr günstig in Dtl. gekauft. Hier kosten 100g 4fach 10- 12.65e.

Von links nach rechts: Gr. 42/43; Summerstripes Fb. 278,
Gr: 42/43; Color Blocking Fb: 180, 
Gr. 38/39; Granat Duett Fb. 55
alle mit 2.25mm KnitPro 15cm Nadeln gestrickt


6 kommenttia:

 1. Kauniita sukkia! :) Minusta on ihanaa, kun ilmassa on jo syksyn tuntua ja lehdet alkavat kellastua. :) Sukkia kudotaan täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos MariJ. Väriloistoa myös luonnossa :-))

   Poista
 2. Namusia:) Me juuri Miehekkään kanssa olemme täällä tuskailleet hellesäitä. Ilma seisoo ja hiki on vain olemalla. Olemme kumpikin sellaisen hieman viileämmän ystäviä. Pääasia, että ei olisi liian kuuma tai märkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitii Zelda. Saitko muuten nuo tiikerisukat tehtyä??? Miten sormet jaksavat??

   Oijoi. Minulle sopivat pahaiten semmoiset 20+ ja aurinko. Kaikki yli 25+ on lian lämmin ja meikälaisen mieliala muuttuu ärtsyksi....

   Poista
 3. Schön dass deine Mutter mit neuen Knäueln kommt! Austermann Step ist einfach super.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hallo Lammas!! Du verstehst mich sehr gut ☺. In meiner derzeitigen Austermankiste sind ca. 18 Knäuel bunte und 4 Knäuel einfarbige. Dann kommen noch über 12 Stk am Montag hinzu... ganz schöne Menge. Das reicht Ewigkeiten....

   Poista