tiistai 24. kesäkuuta 2014

roarr - große dicke Miezekatze

Kun sain ommeltu tämän puseron valmiiksi ja katselin sitä, ihastuin vielä enemmän näiden kankaiden + värien yhdistelmään ja sanoin miehelle että voisin ommella itselleen juuri sellainen, vain kaava olisi vähän enemmän naisellinen. Eli se ottobre design 303. Harkitsen sitä vielä- pitäisi tilata palanen tiikereitä, muuten pituus ei riittää. Mies vain nyökäsi ja sanoi puserosta että se on oikein hienon näköinen. 

Digiprinttitiikereita löysin lastentaikamaan kaupassa, raidallinen napakka trikoota ostin aikoja sitten Royal- Tuoteesta ja se ihanaa punertava joustotrikoota ostin...valitettavasti en muista, mutta haluan lisää. Se on napakampi laatua, 92% puuvillaa ja 8% elastaania. Resorin väri valitsin vasta kun kaikki muut osat olivat yhdistetty. Näen silloin parhaiten(ainakin tällä hetkellä) mikä väri sopii tai ei, mutta sekin on makuasia.

Pusero on koko 152, Ottobren "otus"kavaalla ja se menee kaappiin odottamaan meidän pojan 10v synttärit ♥.Hier sind u.a. die Tiger los. Diesen Pullover habe ich für N. genäht, den bekommt er zum Geburtstag im November. 

Mein neustes angefangenes Strickprojekt ist dieses hier. Die Anleitung mußte ich sofort ausprobieren und dadurch habe ich erstmal mit schon vorhandenen Farben angefangen. Ich bekomme eigens dafür handgefärbte Wolle von Zelda. Bin ja mal gespannt was sie sich einfallen lässt. Das Garn im Bild ist auch von ihr, ungefärbt und gefärbt "Rymy-Roope". superwash- Merino/Polyamid 100g/425m


Tämä projekti aloitin 2 pvä sitten. Ohjeen voi ostaa täällä

ja raitasukat valmistuivat myös


hihi, hujasin ☺
vain kärjeet neuloin uusiksi ja pidemmäksi
ne ovat N: n sänkysukat, varret ovat top kunnossa joten leikasin liian pieneksi jäänyt jalkaosat pois ja poimin silmukoita
2 kommenttia:

  1. Vau, Endless Rainbow näyttää tosi hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota malli on kiva neuloa. alussa ne klomiot valmistuvat hirmu nopeasti, mutta sitten leveys kasvaa, tahti hiidastuu ☺. Hyvä jalkapalloneule. Odotan että näen Zeldan värjäystulokset. Hän tekee minulle jotain kivaaaaaaaaaa.

      Poista