perjantai 13. joulukuuta 2013

muille ja minulle - für jeden etwas

Joulumyyjäiset ovat edessä ja minä neuloin siihen varten jotain.... Koot ja värit ovat osittain näin, että jos neuleet eivät mene kaupaksi, ne jäävät meidän käyttöön ja/tai lahjaksi☺. 

Merinovillaneuloksella vuoritetut pipot. Lankaa on Patonsin Classic wool, Kanadasta/USA ja Myllymuksun merinovillainterlock. Tuossa pinkissä pipossa on "mangonkeltainen" neulos. Kun ostin sen ehkä 2 vuotta sitten haukuin se väri sinappikeltaiseksi ja olin hyvin pettynyt värin sävyistä, nyt ei enää, koska se sopii todella hyviin tämän pipon värimaailmaan.
 Ich habe feste gestrickt für den Weihnachtsbasar morgen. Warm gefütterte Wollmützen, drückt mir die Daumen. Und falls der Verkauf nicht so gut läuft, macht auch nichts. Ein Teil der Sachen bleibt dann entweder für unseren Gebrauch oder ist dann eben als Geschenk zu Weihnachten.

Ihastuin tähän paksuun lankaan. Drops "Big Fabeliin". Lapaset ovat mukavaa tehdä ja nämä 3 paria valmistuivat kolmessa päivässä. 
Harmaat ja punaiset: 38s, 3.25mm, 85g
sini-vihreät: 40s, 3.25mm, 91g ja ne sopivat jopa minun käsiin


Mehr warme Handschuhe in verschiedenen Farben. Drops "Big Fabel" wieder.

Seurakunnan joulumyyjäisiin neuloin nämä. Toivottavasti menevät kaupaksi että nuttukerho saa lisää lankarahaa. Monet muutkin neuloivat todella reipasti erilaisia hienoja juttuja.
Ullan sivulta bongattu korinpohja kämmekkäät. Olen neulonnut semmoiset jo aiemmin oman käyttöön. Tämä malli on helppoa neuloa. Vihreät tulivat yhdestä 150g kerästä ja jäljellä jäi n. 2m lankaa. Nappiin meni. 
2 paria M koossa = 42s, 3mm, n. 65gja yksi pari L koossa = 48s, 3mm, 77g


Handgelenkwärmer für den Kirchenweihnachtsbasar morgen.

JA MINULLE

mukavan lämmin ja punainen vielä kaiken lisäksi


tähän sopivat joko valkoiset, joulunpunaiset tai mustat säärystimet 

kuten nämä, harmaatkin ovat aika kivaa
Beinstulpen kann Frau nie genug haben. 

Meillä katkesi yöllä kolmen aikana sähköt, mutta aamulla kuudelta kaikki oli taas kunnossa. Kiitos ahkeroille sähkömieheille ja raivausporukalle!!

4 kommenttia:

 1. Kauniita neuleita! :) Minäkin neuloin ja virkkasin vuosi sitten työpaikan (= seurakunta) adventtitapahtuman käsityömyyjäisiin, ja tänä vuonna huomasin, että siellä niitä minun viimevuotisia tekeleitäni oli vieläkin myynnissä, eivät olleet menneet kaupan. ;) Sanoin, että kannattaisi viedä ne ympäri vuoden avoinna olevaan lähetystyön myyntipaikkaan, ei tarvitsi aina vuotta varastoida sellaisia, mitkä eivät ole kenellekään kelvanneet. Tai vaikka lahjoittaisivat vähävaraisille perheille! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos MariJ. Katsotanpas miten kauppa käy ☺.

  VastaaPoista
 3. Joko myyjäiset oli?? Minä haluaisin ostaa sinun neulomuksia, kuten olen varmaan parikin kertaa jo kertonut ;-) kerro jos jotain jäi. Säärystimet ja kämmekkäät +tumput, villasukat niistä tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myyjäiset olivat vähän pettymys...

   Poista