maanantai 27. toukokuuta 2013

upeat perussukat Regia langasta - tolle Socken aus Regia Wolle

Perussukat Regian "Vulcano" langasta, 6ply. Kaunis sini-harmaa. Kokeilin nyt eka kerran ohuemmat puikot, eli 2,75mm. Ja kyllä se neulomisjälki on todella tasainen. Yleensä ottaisin tälle langalle 3mm puikot, mutta koska ... käsialani on aavistus löysä ja neuloin aikuiselle nämä sukat, saavat olla pikkuisen naftimpi. Koko tuli 44/45, vahingossa, mutta en raskinut enää purkkaa. Menevät joko lahjaksi tai myyn. Painosta en osa sanoa nyt mitään, en tiedä, veikan että semmoiset 100g, kerän paino oli 150g. 56 s ja 2o, 2n ja sitten 3o, 1n. Sukat eivät ole identiset!!!! Ich habe mich mal wieder an meinem Regiawolle Vorrat vergriffen. Tolle Männersocken in Grösse 44/45. Nadeln dieses Mal 2.75mm, statt 3mm, mit 56M.

Ich weiss zwar noch nicht wer diese bekommt, aber irgendein "Opfer" wird sich schon finden.

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. kiitos ArmiL, olen todella tyytyväinen näihin :-))

   Poista
 2. Hallo Jana! Kaikkea kivaa oletkin tehnyt, sitten viime käyntini :) Hei, kyselit kerijälaitetta ja vyyhdinpuita. Toivottavasti et ole ehtinyt hankkia.Itse tilasin e bay kautta ja sieltä sain nopsaan woolwinder / wollwickler . Siellä on myös näitä vyyhdinpuita. Kerijälaite maksaa Suomessa Toikalla 50 e, sain postikuluineen e Bay 27,90 ja ihan uuden avaamaton pakkaus.Firma mistä ostin IT-six service, köln +49179/4974393, sinähän voit vaikka soittaa...(katsoin laskustani tiedot)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Taina!!
   woolwinder ehdin hommataa jo, myös ebaysta.de, maksoi 27e+ 5e postikulut Saksan sisällä. Minun vanhemmat tuovat sen minulle kun tulevat. Oli eri firma kuin mistä sinä ostit. Se toinen vempain tilan ehkä uk:n ebay kautta, maksaa siellä 13 pounds ja shipping free. Löysin saman vehjen myös ebay.de:ssa ja se olisi maksanut 59e+19e postikulut, wohoo, mikä hinta :-)
   Kiitos sinulle linkistä ja vinkistä, käyn katsomaan, ehkäpä tilan sieltä.

   Poista
  2. hei taas! tuo it six service on jotain muuta, tuntuu olevaan kuljetusfirma,

   muistatko myyjän nimi?? sen voisin löydä

   Poista