keskiviikko 6. helmikuuta 2013

paita ja tossut - Pullover und wieder was Warmes

Kirjoitin aiemmin että olisi vielä yhdelle paidalle etukappalen verran helikopteritrikoota. Takakappalen leikasin tästä kivasta multistar trikoosta. Sen tilasin  Itävallasta, koska en huomannut että sen sais esim Royal- Tuoteesta(taidaa olla loppu siellä nyt, en ole varma). Hihat ovat lime-musta stretchjerseysta, samanlaiset kuin se ensimäinen paita. Resoriväri tämän kerran punainen, se sopii kivasti näihin tähtiin. Paita on ottobren "otus" koko 146.


Hier ist der 2. Helikopterpullover in Gr. 146. Das RT habe ich vom Sternentriko zugeschnitten, welches ich vor einer kleinen Weile aus Österreich bei Lieblingsstücke bestellt habe. Der Ärmelstoff ist derselbe wie beim 1. Pullover in Gr. 140.

ja puikoilta tippui tämä pari kotitossut, koossa 40/41



Tämä Polkkakerä on AINOA mikä ostin uudesta Novitalangoista. Ne 2-3 minun himoitsevia raitalankoja ovat todellinen pettymys. Värikartalla ovat värit paljon, paljon voimakampi kuin oikeasti kaupan hyllyssä. Jäävät siis ostamatta!!!


9 kommenttia:

  1. Kauniit sukat. Lyhyet varret on nyt hot!

    VastaaPoista
  2. Itse tykkään pitkävartisista villasukista mutta on nämäkin kauniit. Ihana paita, Olen niin lumoutunut kun katselelen sinun tekemiä paitoja ja housuja, ne on niin ihania. Olisipa itselläkin taitoa noin paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunista sanoista Teea!!

      Minäkin suosin pitempiä sukan varret. Nämä tossut ovat semmoset että käytän vain kotona toisen sukan päälle kun ei tarkene.... kun minulla on kylmät jalat. Ei kestä kovin kauan ja jalat ovat taas lämmin :-))

      Poista
  3. Ihanan pirtsakat tossut :)

    Olit Raitalampaan blogilla tunnistanut ne vihreä-valkoiset lapaset Alpuan lapasiksi. Osaatko sanoa mistä voisi löytyä vinkkiä sen kuvion tekemiseen? Pitäisikö hakea googlesta jollain muulla kielellä kuin suomi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. kiitti

      oli lucky tuuri että olen saanut sen ohjen muutaman viikon aiemmin itse käsiin

      Minulla on semmoinen ohje täällä miten tehdään se kuvio. Loput pitää keksiä itse. Jos saisin jotenkuten sinun s-postiosoite voisin lähetä sinulle kuvan ohjesta.

      Poista
    3. Voi miten kilttiä se olisi! Voisit laittaa s-postia kutookutoo(at)gmail.com kiitos kovasti.

      Poista
  4. Miekii ostin uusista Novitan langoista vain tuota Karamellia. Tein parit polvisukat, mut laitoin muutakin väriä mukaan. Tuli ihan kivat yksivärisen langan kanssa yhdessä.
    Nuo lyhyet on kyllä nuorisolle niin mieluiset nyt, et taidan omillekin teineille neuloa tuollaiset.

    VastaaPoista