sunnuntai 3. helmikuuta 2013

1. joululahja vuodelle 2013 valmis - es weihnachtet bald, hahaha

Ensimmäinen lahja on valmis. hipp hipp hurraa :-)
Oli tarkoitus että se menee viime jouluna lahjaksi, mutta koska aloitin niin myöhä neulomaan tämä pari en ollut oikein innostunut saada sen enää valmis- liikaa hoppua. Joten jätin sen kokonaan pois pelistä ja annoin jotain muuta lahjaksi. Tuleva saaja tykkäsi tästä sävystä kovasti kun kerin langan palloksi. Sen takia ajattelin että tätä sävy olisi juuri sopivaa hänelle.
Se on Zeldalta ostettu "Wilhelmiina Dark". 75% villaa ja 25% polyamidi. Kaveriksi otin jäämälanka "Maija", kirkkaan oranssi. Neuloin "Maijasta" yhden parin piirakkasukka ennen joulua. Raidalliset sukat näyttävät hauskalta. 
Sukkien koko on 38/39, 56s ja puikot 3mm. 


Seid ihr auch der Meinung das man nie früh genug mit den Weihnachtsgeschenken anfangen kann?? Dieses Paar sollte schon letzte Weihnachten jemanden erfreuen, aber da ich soooo spät(2 Tage vor Werihnachten) damit angefangen habe, hat mir das Stricken keinen grossen Spass mehr gemacht, zuviel Eile damit. Da vergeht mir die Lust. Also habe ich das ganz und gar weggelassen und was anderes eingepackt. Es wird ja wieder Weihnachten... irgendwann mal... und dieses Jahr bekommt sie das Paar Socken. Die Wolle ist handgefärbt von Zelda. Jeder Strang ein Unikat.

2 kommenttia:

  1. Kun ajoissa aloittaa, ehtii monta lahjaa valmiiksi ennen joulua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. minä ajattelin sama, ei tule turha hoppua vähän ennen Joulua sen takia

      Poista