perjantai 11. tammikuuta 2013

yöpuku ja paitoja - Schlafanzug und 2 Pullover

N. tarvitsee kohta uudet yöpuvut. Nykyiset alkavat olla jo pikkusen liian lyhyt. Täällä on nyt eka koossa 146/152. Kankaiden kanssa vähän leikin. Ei ollut kaikista väristä riittävästi yhdelle paidalle joten käytin sen mitä minulla oli niin hyvin kuin mahdollista. Tunnette varmasti se Myllymuksujen bambupuuvilla joustofrotetta, ainakin iso osa teistä. Meidän lemparikangas kun kyse on yövaateista. Michalta tilattu sammakkosilityskuvio koristaa etukappale. 


Unser 8 jähriger wächst feste und er Bursche braucht sehr bald neue Schlafanzüge. Hier ist schon mal einer fertig in Größe 146/152. 

Tiikeripaita punaisena. Kaava on ottobren otuspaita koossa 146.


Dann hätten wir hier einen neuen Pullover in Gr. 146. Bio Interlock, schön weich. Von Michas, aber den gibt es auch hier mittlerweile, teurer. 

Ja täällä Znokin lohikäärme trikoosta ommelttu paita koossa 140. Sen ompelin jo syksyllä ja se alkaa olla kohta lyhyt, hihat ainakin. Tämä trikoota tilasin Itavallasta. Lieblingsstücke. Postikulut Suomeen vain 12e ja paketti saa olla tuhtikin :-))


Diesen tollen Znoktriko hab ich aus Östereich bestellt. Kostet weniger vom Meterpreis her gesehen als hier, falls ich diesen überhaupt noch bekäme. In Hellblau war der noch zu haben von hier. Im Paket waren natürlich noch andere "Leckerbissen" dabei und eins ist wieder unterwegs hier her. Ich warte schon ungeduldig. 

Puikotkin heiluvat reipasti, valmistui kaikenlaisia lämpimiä tekeleita, sukkia etenkin. Täällä ihan perussukat jäämälangoista. Muista neuleista ei ole vielä kuvat :-)


Minun täytyy myöntää että pikkusen odotan että näen uudet Novitalangat kaupassa.... yks raitalanka voisi olla kiva... tai kaks


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti