tiistai 5. maaliskuuta 2013

osa 2 - Schildis Schlafsack Teil 2

Huomasitte ehkä tuo uusi kuva oikealla puolella.Tosi söötti ilme, vai???


Juuri hänelle neuloin tämän makuupussin. Schildi (die Schildkröte- kilppikonna) palelee yöllä ja L. toivoi sille jotain lämmittävä päälle. 


Lankahamsterin varastossa löytyy kiva lankaa ja aloitin heti. Aluksi se oli vain se alaosa, mutta ihanat käsityökerholaiset :-) ehdottivat että myssy  täyttyy vielä tehdä. Se vaan ei pysy päässä, joten keksin heti että neulon hupun sen sijan ja sen pitää olla kiinnitetty ettei lähtee pois. Poimin siis hupun silmukat pussin yläreunasta ja se neuloin sen kuin kantapäälapun. YKSINKERTAINEN!!

huppu päässä


ja jos alkaa olla liian lämmin tehdään näin


Saaja iloitsi kovasti kun sai unikaverin takaisin ja vielä niin lämpimästi paketoitu. Nyt jatkan täällä touhut, mm. kevätpipot ompelemaan. Lastenmetsolaan tulivat muutamat ihanat uudet kankaat. Kivat kuosit pipoihin. 


2 kommenttia:

  1. Hihh, ihana toukka.. eikun kilppari.. siis kun siitä tulee toukan näköinen tuolla pussissaan! <3<3 Taitava neuloja tekaisee lapsen unilelulle makuupussinkin tuosta vain!!

    VastaaPoista
  2. hei!! hihi, sama tuli minulle mieleen kun näin Schildin siellä pussukassa, TOUKKA!!! Olisin voinnut tehdä aukoja jaloille, mutta en älynnyt sitä heti....

    VastaaPoista