perjantai 13. heinäkuuta 2012

ananastunika - Ananas ist gesund

Tästä trikoosta piti tullaa tavallinen lyhythihainen paita, mutta huomasin leikkuvaiheesa että kangas on tarpeeksi leveä että saan tunikan. Minun lemparikaava siis se ottobren Bohemia tunika. Hihat ilman kuminauha ja ihanalta tuntuu ja näyttää. 1,2m riitti ja maksoi silloin 6e/m, Lasten Metsolan avajaispäivänä, Kempeleessä. Hyvä ostos. 

Vom Ananastriko wollte ich mir eignetlich ein ganz normales kurzärmliges T- Shirt nähen, hat sich aber in eine Bohemia -Tunika verwandelt. Von dem Schnitt habe ich mir schon mehrere genäht, die Bilder sind alle hier im alten Blog- da ist aber im Moment ein Bilderproblem- Ende Juli ist die Sache evtl. wieder in Ordnung. Der Halsausschnittgummi ist 70cm lang geschnitten.

3 kommenttia:

 1. Kyllä onkin vallan mainio tunika. Missä Ottobren numerossa tuo tunika oikein oli, sitä voisikin hyödyntää noiden kangaskilojeni kanssa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. autsch!! Nyt kysyt vaikean kysymyksen :-) en omista tämä lehti ja en myöskään kirjoittanut se ottobren numero kaavan kuten yleensä. Tiedän sen verran: se on joku ottobren naistennumerosta, ehkä vuonna 2009 tai 2010, Kuva on sivu 5 ja malli numero kolme, Bohemian neuletunika. Autaako yhtään??? Lainasin itse tätä lehti Hennalta http://sulosointula.blogspot.fi/ . Jos et halua etsiä pitkän, voisit kysyä häneltä.

   Poista
  2. NYT TIEDÄN!!! numero 5 2009, surfailin toisessa blogissa :-)

   Poista