sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Simple sprinkle "yhdellä värillä" - ein warmer, weicher Wickelschal


Ohje toimii myös "yhdellä" värillä. Tai tarkemmin liukuvärjättyllä langalla. Viime vuonna neuloin samasta langasta itselles lörppö pipon ja se sopii väriltään ihan kivasti minun talvitakin.

Kolmestä kerästä puolitoista jäi. Hmm, mitä tekis näistä??? Lapasetko?? en oikein tiedä... tuntui jotenkin tylsältä ja kaiken lisäksi minulla on jo kivat huovuttetut tumput takin kanssa käytössä.

Ja sitten huomasin että Menitalla oli Oulussa loppunmyyntti kesällä ja siellä ostin muutaman kerän lisää tästä sävystä ja se oli jopa sama värierä. Ja siellä se ajatus lähti että haluaisin neuloa muhkean kietaisuhuivin pipolle kaverkisi. Aina oikein neule edes takaisin sinänsä ei houkutellut, mutta sitten muistin tämän ohjen ja tsadaa☺  En tarvinnut kosteutta huivin ollenkaan että venyy vielä vähän, vaan suoraan kaulaan. 

malli: Veera Välimäki "simple sprinkle", maksullinen ohje Ravelrystä, englanninkielinen
lanka: Järbö raggi "batik", 300g!!! täsmälleen, 20cm jäi
pyörpuikko 7mm

Der Wickelschal "simple sprinkle" von Veera Välimäki wird normalerweise mit verschiedenen Farben gestrickt. So wie dieser hier,


aber

muss nicht. Also hab ich mir diesen aus nur "einer Farbe" gemacht. Ging prima und war auch nicht so langweilig wie einfach nur kraus rechts von einer Kante zur anderen. Mit 7mm Rundstricknadel und 40M. 300g leicht

Bei uns hat es schön geschneit letzte Nacht nochmal und es sind ca. 10cm geworden. Die Sonne lacht und die Bäume sehen aus als wären sie n Zuckerwatte gepackt. Toll!!!

2 kommenttia:

  1. Hieno huivi, kauniit on väritkin ja sopii just eikä melkein tuohon malliin. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen illoinen että se näyttää niin hyvältä :-))

      Poista